Přejít na obsah

Fotopast
Fotopasti

Pruhovaný kamarád

Kulinářské rady a recepty

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvekod Bord » úte 13.10.2015, 13:10

Dělám ho taky ve vodní lázni jediná nevýhoda a to dost podstatná trvá to hodně dlouho.
8x57JRS,bordík
Uživatelský avatar
Bord
Pravidelný diskutér
 
Příspěvky: 196
Registrován: úte 16.10.2007, 19:58
Bydliště: Střední povltaví

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvekod divvoska42 » pát 22.7.2016, 14:40

do ceho se naklada jezevec?
divvoska42
Nový návštěvník
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 22.7.2016, 14:32

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvekod sided » pát 26.8.2016, 19:19

Do koření a červeného vína.
sided
Pravidelný diskutér
 
Příspěvky: 162
Registrován: ned 28.2.2010, 15:57

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvekod sided » pát 26.8.2016, 19:23

Bord: sice to trvá dýl ale u jezevce je to nutnost. Jezevčí sádlo je ceněné pro přírodní corticoidy které se při klasickém škvaření teplem zničí.
sided
Pravidelný diskutér
 
Příspěvky: 162
Registrován: ned 28.2.2010, 15:57

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvekod jdodo » pát 26.8.2016, 20:10

Sádlo z jezevce dělám v horkovzdušné troubě v hlubokém litinovém pekáči napřed podleju vodou která se potom vypaří a nic nemusím hlídat.Termostat dávám na 170.Jde to samozřejmě i u vepřového.Když jsem pekl jezevce postupoval jsem podobně jako kolega LOTR ale k zelenině při pečení přidávám najemno nakrájený suchý salám nejlépe herkules a slaninu.Chytne to potom dobrou vůni a šmak.Takto se dá upéct i kozí maso.
jdodo
Nový návštěvník
 
Příspěvky: 44
Registrován: pát 12.11.2010, 12:04
Bydliště: Jeseníky

Předchozí

Zpět na Myslivecká kuchařka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Informace

Tým • Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina