Stránka 4 z 4

Re: Pruhovaný kamarád

Napsal: úte 13.10.2015, 13:10
od Bord
Dělám ho taky ve vodní lázni jediná nevýhoda a to dost podstatná trvá to hodně dlouho.

Re: Pruhovaný kamarád

Napsal: pát 22.7.2016, 14:40
od divvoska42
do ceho se naklada jezevec?

Re: Pruhovaný kamarád

Napsal: pát 26.8.2016, 19:19
od sided
Do koření a červeného vína.

Re: Pruhovaný kamarád

Napsal: pát 26.8.2016, 19:23
od sided
Bord: sice to trvá dýl ale u jezevce je to nutnost. Jezevčí sádlo je ceněné pro přírodní corticoidy které se při klasickém škvaření teplem zničí.

Re: Pruhovaný kamarád

Napsal: pát 26.8.2016, 20:10
od jdodo
Sádlo z jezevce dělám v horkovzdušné troubě v hlubokém litinovém pekáči napřed podleju vodou která se potom vypaří a nic nemusím hlídat.Termostat dávám na 170.Jde to samozřejmě i u vepřového.Když jsem pekl jezevce postupoval jsem podobně jako kolega LOTR ale k zelenině při pečení přidávám najemno nakrájený suchý salám nejlépe herkules a slaninu.Chytne to potom dobrou vůni a šmak.Takto se dá upéct i kozí maso.