Pruhovaný kamarád

Kulinářské rady a recepty
Bord
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 220
Registrován: úte 16.10.2007, 19:58
Bydliště: Střední povltaví

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvek od Bord »

Dělám ho taky ve vodní lázni jediná nevýhoda a to dost podstatná trvá to hodně dlouho.
8x57JRS,bordík
divvoska42
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: pát 22.7.2016, 14:32

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvek od divvoska42 »

do ceho se naklada jezevec?
sided
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 163
Registrován: ned 28.2.2010, 15:57

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvek od sided »

Do koření a červeného vína.
sided
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 163
Registrován: ned 28.2.2010, 15:57

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvek od sided »

Bord: sice to trvá dýl ale u jezevce je to nutnost. Jezevčí sádlo je ceněné pro přírodní corticoidy které se při klasickém škvaření teplem zničí.
jdodo
Častý návštěvník
Příspěvky: 74
Registrován: pát 12.11.2010, 12:04
Bydliště: Jeseníky

Re: Pruhovaný kamarád

Příspěvek od jdodo »

Sádlo z jezevce dělám v horkovzdušné troubě v hlubokém litinovém pekáči napřed podleju vodou která se potom vypaří a nic nemusím hlídat.Termostat dávám na 170.Jde to samozřejmě i u vepřového.Když jsem pekl jezevce postupoval jsem podobně jako kolega LOTR ale k zelenině při pečení přidávám najemno nakrájený suchý salám nejlépe herkules a slaninu.Chytne to potom dobrou vůni a šmak.Takto se dá upéct i kozí maso.
Odpovědět