Přejít na obsah

Fotopast

Salmi

Kulinářské rady a recepty

Salmi

Příspěvekod Jiří K. » stř 04.4.2012, 21:20

Nedávno jsem dělal pečené křepelky a pro ozvláštnění jsem k nim podával plátky smažené bagetky s tzv. nepravým salmi.
Měl bych dotaz má někdo z Vás zkušenost s tím pravým slučím. Připravovaným i s nevyčištěnými střívky.
Samozřejmě, že to nehodlám zkoušet a střílet sluky. Jen jsem zvědavý.
Jiří K.
Zkušený diskutér
 
Příspěvky: 696
Registrován: čtv 17.1.2008, 6:55
Bydliště: Ostrava

Zpět na Myslivecká kuchařka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Informace

Tým • Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina