Stránka 1 z 1
Divocí holubi
Napsal: stř 15.8.2007, 20:50
od Mosin
Napsal: čtv 16.8.2007, 20:16
od w.e.n.aaa
Super
to bude ba?ta
zvu si na pomoc Tomfiho (řikal že mu to s brokovnici jde...uvidime..)
Babička z nich uvařila polívku a ta neměla chybu
ale ty pečení taky mu?ou bejt super:)
Napsal: pát 17.8.2007, 8:45
od Tomfi
?e ti huba neupadne Pe?ane, s brokovnicí netrefím ani vrata od chlíva!
Napsal: pát 17.8.2007, 9:08
od Andy
Tomfi:
Pokud nemas nic ke kucharce tak nic nepis.
Diky.
PS: To plati obecne pro vsechny thready i debatujici.
Re: Divocí holubi
Napsal: čtv 17.9.2009, 19:12
od egon
Chtel bych se vas zeptat jak pecete ty holubi.Ja je pecu s nadivkou a jsou vyborny,ale nejhorsi je na tom ze se peceou pomale 3 hodiny.Tak jestli je predem nalozite do nejakyho nalevu nebo je date pred pecenim chvilu do tlakacu.
Re: Divocí holubi
Napsal: čtv 17.9.2009, 21:44
od Tommy
no jo,ale jakou nádivku do nich používáte?
Re: Divocí holubi
Napsal: pát 18.9.2009, 6:03
od Lotr
Nic nevidím? Jen čtvereček s křížkem?
Re: Divocí holubi
Napsal: sob 19.9.2009, 9:56
od egon
Tu nadivku delam obycejnou 8rohliku,6dc mleka,5 vajicek,5 strouzku cesneku,1/4 masla tot vse.Ale me zajima jak dlouho ty holubi pecete, protoze ja je pecu tak 3hod.jak jsem uz psal.Tak jestli nevite cim to urychlit zdarec.
Re: Divocí holubi
Napsal: čtv 14.1.2010, 21:49
od Petr Kaděrka
Jde to urychlit papiňákem. Kdysi jsem tak dělal sojky. Snad hoďku v papiňáku (zkus i dřív), nezapomeň osolit vodu. Můžeš přidat kořen zeleninu, celý pepř, nové kořeni. Pak jsem udělal nádivku (viz. úprava bažanta). Našpikovat. Dopéct v troubě, podlévat vývarem (z papiňáku)
a červeným vínem....
Re: Divocí holubi
Napsal: úte 16.10.2012, 20:05
od fordik
Nějak to tu spí, ale přidám jeden recept, který nakonec nedopadl vůbec špatně.
Chtěl jsem původně dělat smaženici a tak na pánev putovaly houby a trocha kmínu. Po vydušení vody přibyla lžíce sádla a jakmile se houby trochu orestovaly, přidal jsem na kostičky nakrájená prsa z holuba. Ta jsem zase oretoval, přidal sůl a pepř a na závěr dvě lžičky plnotučné hořčice a dvě lžičky višňové marmelády (rybízová by asi byla lepší), opět zlehka orestoval a servíroval s čerstvým chlebem.
Mamina se olizovala až za ušima a nebyla sama
fordik