Stránka 1 z 1

Divocí holubi

Napsal: stř 15.8.2007, 20:50
od Mosin
Tak jsem se dostal ke staré kuchařce a skeneru :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak snad se Vám to hodí.

Napsal: čtv 16.8.2007, 20:16
od w.e.n.aaa
Super 8) to bude ba?ta 8) :) zvu si na pomoc Tomfiho (řikal že mu to s brokovnici jde...uvidime..)

Babička z nich uvařila polívku a ta neměla chybu 8) ale ty pečení taky mu?ou bejt super:)

Napsal: pát 17.8.2007, 8:45
od Tomfi
?e ti huba neupadne Pe?ane, s brokovnicí netrefím ani vrata od chlíva! :lol:

Napsal: pát 17.8.2007, 9:08
od Andy
Tomfi:
Pokud nemas nic ke kucharce tak nic nepis.

Diky.

PS: To plati obecne pro vsechny thready i debatujici.

Re: Divocí holubi

Napsal: čtv 17.9.2009, 19:12
od egon
Chtel bych se vas zeptat jak pecete ty holubi.Ja je pecu s nadivkou a jsou vyborny,ale nejhorsi je na tom ze se peceou pomale 3 hodiny.Tak jestli je predem nalozite do nejakyho nalevu nebo je date pred pecenim chvilu do tlakacu.

Re: Divocí holubi

Napsal: čtv 17.9.2009, 21:44
od Tommy
no jo,ale jakou nádivku do nich používáte?

Re: Divocí holubi

Napsal: pát 18.9.2009, 6:03
od Lotr
Nic nevidím? Jen čtvereček s křížkem? :shock:

Re: Divocí holubi

Napsal: sob 19.9.2009, 9:56
od egon
Tu nadivku delam obycejnou 8rohliku,6dc mleka,5 vajicek,5 strouzku cesneku,1/4 masla tot vse.Ale me zajima jak dlouho ty holubi pecete, protoze ja je pecu tak 3hod.jak jsem uz psal.Tak jestli nevite cim to urychlit zdarec.

Re: Divocí holubi

Napsal: čtv 14.1.2010, 21:49
od Petr Kaděrka
Jde to urychlit papiňákem. Kdysi jsem tak dělal sojky. Snad hoďku v papiňáku (zkus i dřív), nezapomeň osolit vodu. Můžeš přidat kořen zeleninu, celý pepř, nové kořeni. Pak jsem udělal nádivku (viz. úprava bažanta). Našpikovat. Dopéct v troubě, podlévat vývarem (z papiňáku)
a červeným vínem.... :D

Re: Divocí holubi

Napsal: úte 16.10.2012, 20:05
od fordik
Nějak to tu spí, ale přidám jeden recept, který nakonec nedopadl vůbec špatně.
Chtěl jsem původně dělat smaženici a tak na pánev putovaly houby a trocha kmínu. Po vydušení vody přibyla lžíce sádla a jakmile se houby trochu orestovaly, přidal jsem na kostičky nakrájená prsa z holuba. Ta jsem zase oretoval, přidal sůl a pepř a na závěr dvě lžičky plnotučné hořčice a dvě lžičky višňové marmelády (rybízová by asi byla lepší), opět zlehka orestoval a servíroval s čerstvým chlebem.
Mamina se olizovala až za ušima a nebyla sama :lol:
fordik