koupě brokovnice

Vše o brokovnicích
Tukan
Nový návštěvník

koupě brokovnice

Příspěvek od Tukan »

jakou kozlici byste mi doporučili pro sportovní střelbu? Jde mi o zkušenosti s konkrétní značkou. Cenový strop je cca 30 tisíc. U nás v obchodě jsem si prohlížel kozlice Bettinsoli a vypadaly dobře. Jsou spolehlivé? O zbraních ruské výroby jsem moc kladných recenzí nečetl.
Děkuji všem za odpovědi
cejlon
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Brokovnice

Příspěvek od cejlon »

Lovím s brokovnicí Bettinsoli,pro loveckou střelbu mi naprosto vyhovuje,trefuje, na honech reprezentuje,ale na střelnici to není to pravé.Někdy se stává,že zbraň ve značně zahřátém stavu pustí dvojstřel,hlavně na trapu. Proto pokud máš volnou ,,30tku", rozhodně bych hledal starší, ale naši brokovnici Brno Super,až už na skeet,nebo trap.Sem tam natrefí?,že to někdo prodává, ale vyjímečně.Tam je ta kvalita nedosti?ná.....
Tukan
Nový návštěvník

Příspěvek od Tukan »

Díky, v jaké cenové relaci se to Brno asi tak pohybuje? A má nějaké přesnější označení? ráže samozřejmě 12.
Pohlídnu se na netu.
cejlon
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Brno

Příspěvek od cejlon »

většinou to lidi prodávají v sadě. Kulobrok + lovecké hlavně.Do 30tis. by se to snad sehnat dalo,ale nikdo to moc nechce pustit,protože jde o opravdu ?pičkovou kvalitu. Tady je zrovna jedna. http://eshop.strelecky-portal.cz/bazar. ... 158&id=158
Tukan
Nový návštěvník

Příspěvek od Tukan »

A jen tak mimochodem co ty ruský bajkaly, je to zbraň ni??í cenové kategorie, slyšel jsem dost rozdílný názory někdo chválí, někdo nadává prý ty nové jsou kvalitativně dost špatné? Je to pravda? Na obárzku ten sporting nevypadá zle.
cejlon
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Bajkal

Příspěvek od cejlon »

Baikalku jsem leda viděl,ale nestřílel jsem s tím.U tohohle totiž nikdy neví?,co si koupí?.Fungovat to bude(na lov),ale je to kopyto,které tě určitě za čas omrzí a budeš mít problém to slušně prodat. A nebo hledej na netu nějaké zastřílené (po 1.majiteli)Beretty, Browningy, Fabarmy...To si myslím,že je pořád návratnější investice,než Baikal.
Tukan
Nový návštěvník

Příspěvek od Tukan »

Jasně díky, snad na něco natrefím a budu spokojen. Díky za rady. Jdu pátrat po netu po Brně.
Tukan
Nový návštěvník

Příspěvek od Tukan »

A co Blaser, ted jsem o nich četl docela dobrou recenzi. Jsou kvalitní??
Hans88Vagus
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Hans88Vagus »

No vo tym ani nedéché :D
Blaser jsou luxusni zbrane s perfektnim zpracovanim z velmi kvalitnich materialu.
Najdou se vsak i taci kteri tyto zbrane nemusi..
Hans88Vagus
Pravidelný diskutér

Sam jsem mel moznost na strelbach strilet s Blaserem F3. Sice mam radsi sestnactku nez dvanactku ale to nevadilo. Trefoval jsem s nim dobre(obzvlast na trapu), krasne se zlamoval a zaver chodil spicove-ani na tesno ani velka vule. Pojistka se po kazdem natazeni zamku nespusti a tudis je zbran po celou dobu odjistena. Toto je velka vyhoda na strelnici ale pri lovu se musi zbran zajistit rucne. Jedine co mi trochu vadilo byla jednospoust a vyhazovaky. Jinak paradni flinta :wink:
Hans88Vagus
Pravidelný diskutér

Kdybych mel kupovat kozu ve dvanactce kterou budu pouzivat na lov aji na strelnici volil bych Blaser F3. Horsi je to s cenou. F3 v provedeni Standart stoji asi 95 tisíc :oops:
l.porizek
Častý návštěvník

KOZLICE 12/12

Příspěvek od l.porizek »

Já osobně ruskou kozlici v ráži 12,z 5 chokama vlastním a jsem sní max.spokojen.Krytí je u téhle zbraně výborné.používám ji jak na hony,tak na asfaltáky, jenom jsem vyměnil mu?ku za světelnou.
Na asfaltákách,dělám obvykle kolem 18 holubu z 20,
Pokud nepotřebuje? mít doma luxus,tak bych tuhle nenáročnou zbran bezesporu doporučil. 8)
Mosin
Zkušený diskutér

Příspěvek od Mosin »

Jsem na tom stejně jak píše l. porizek. Také ji vlastním. Absolutné spokojenost. slouží mi zatím velmi dobře. Vzhled mi nevadí, nebo? je to Arbeits Waffe. Má to však velké ALE! musíš si vybrat dobrý kus! Vybírej a zkoušej, aby to nebylo vyklektaný atd. atd. No a prosím tě. Neočekávej, že když si koupí? provedení Sporting, že s tím může? namlátit milióny ran jako se sportovní F3, jako někteří blázni a pak se divěj, že jim to nepracuje. Je to skutečně dobrá zbraň pro lovecké a aportovní účely našeho myslivce.

Dalším faktem je, že rusáci mívali velmi dobrou surovinovou záladnu, kterou u zbraní uplatňovali. Otázkou je, jak to ti ?lompáci zpracují :roll: :lol:
CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
Tukan
Nový návštěvník

Příspěvek od Tukan »

Viděl jsem i levnější řady Blaserů, do tech bych snad ?el,

Včera mě zaujala reklama na další zna?ku - brokovnice fair.

Co vy na to má ji někdo??

Díky za odpovědi
Hans88Vagus
Pravidelný diskutér

Fair jsou pekny ale neznam nikoho kdo by ji mel abych mohl posoudit
Odpovědět