Lovecké kopí, lovecký tesák
-
- Nový návštěvník
Re: Lovecké kopí, lovecký tesák
Tak takto dopadnete jako ja ,kdyz asi 30 let nemluvite cesky a ja se zaseknul ze to nezapomenu a tak mi trvalo asi rok, nez jsem se naucil ovladat pocitac ,ze jsem si nainstaloval Skype a zavolal brachovy a ten okamzite mi rikal jaky mam americky prizvuk ,ale asi za ty 3 roky jsem se zlepsil, ze jsem stale s nekym zvatlal ,ja se cesky nebudu ucit ,nebot pro mne to nema vyznam, jsem rad ze jsem to nezapomnel a za se dnes vyjadrujete jinak, nez moje 60 let stara Cestina mi tez pripada smesne ,ale Jan Zizka se taktez vyjadroval jinak jo kopi neni kulovnice a zabiji krvacenim a kdyz chytneme zadni tepnu na na kyte ubehne 30 m ....A ze baribal nezile tam co hadi skrtici o tom mi nekdo muze povidat tak jako u vas bude zit Puma ......V dobe tryskovych letadel zazijete jeste prekvapeni .......
-
- Nový návštěvník
Stejne tak se neubranite zapasniku UFC jedine pockat az vas srazi k zemi a pak se z obeti vyrezat a muj legionarsky nuz skoncil v Iraku a poslal jsem jej jednomu zoldaku az ho srazi p zemi aby se vyrezal z obeti nepritele a nuz mel prilepen na lytkove kosti......
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
....
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 12:25, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE

Aneb alwarez se vrací
Red arrows: Děláš i vlastní nože? A pokud jo, máš svoje vlákno na knifu? Když tak hoď odkaz do vlákna nože

Red arrows: Děláš i vlastní nože? A pokud jo, máš svoje vlákno na knifu? Když tak hoď odkaz do vlákna nože

ZP 47 16/70 Savage Axis 30-06
-
- Pravidelný diskutér
Já vlákno na knifu nemám, jsem prznitel ocele hobík, něco z tvorby je tady, ale fotim máloco,předělávky většinou není primárním zájmem majitele propagovat.Prodávám občas to co nepobere almara.
http://lovime.eu/viewtopic.php?f=47&t=949
Z knifu jsem naštěstí vypadl(na polemiky mám Alwiho, dovědět se nic nepotřebuju, materiál koupuju jinde..atd) tak proč to tam prožívat a kazit
.
http://lovime.eu/viewtopic.php?f=47&t=949
Z knifu jsem naštěstí vypadl(na polemiky mám Alwiho, dovědět se nic nepotřebuju, materiál koupuju jinde..atd) tak proč to tam prožívat a kazit

-
- Pravidelný diskutér
Jo, je to bomba.Než si teda člověk uvědomí že veškerou diskusi co myslí vážně musí dělat po PM nebo mailama, aby se mu do toho nesr..li neustálé Alwiho výkřiky a tudíž forum obsadí jeho žvásty o blbejch evropanech, čecháčcích a podobný skvosty.....až se lidi naser..u a zmizej.RuStaff píše:Tak tohle téma budu sledovat - čekám podobnou zábavu jako svého času v AFRIKA - LOVECKÉ SAFARI - tentokrát patrně více v Rambo stylu!Pro mou loveckou praxi patrně nic použitelného, ale čtení (pro náročné) bude určitě pestré a napínavé!
Mimochodem věříte že by někdo kdo diskutuje na cca 10forech v na ameriku podivnejch časech, nikdy nepřoložil fotku,neposlal mail atd. je fakt někde za hranicema?
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 12:24, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE

-
- Pravidelný diskutér
To je podle mne jedna a ta samá osoba s poruchou
.Je docela fascinující jak jakmile v čechách koukneš do jakýhokoliv fora kde jsou luky, nože, kopí, ošěpy tak Alwi a jeho alter ega tam nechybí, akorát někde je krotší a tolik zbytku osazenstva-vlastně lidstva nenadává...ale nevýhody který jsem popsal to tedy má 

CZ 550 american 308win.
- Georg.H
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ten musel mít bláto na hřišti... 

-
- Pravidelný diskutér
To je majitel firmy Cold Steel, on se presentuje tak nějak trochu jako nadčlověk(vcelku to zapadá do image firmy kterou presentuje)..no tohle se mu moc nepovedlo 
Tady loví lukem http://www.youtube.com/watch?v=OfMjArmYUoU a já teda čekám když koukám na to video kdy to s ním švihne(bejt vyžranej a akční moc nejde dohromady
)

Tady loví lukem http://www.youtube.com/watch?v=OfMjArmYUoU a já teda čekám když koukám na to video kdy to s ním švihne(bejt vyžranej a akční moc nejde dohromady

-
- Pravidelný diskutér
Můj ty bože...
Delší dobu jsem do tohoto vlákna nenahlédl a on se zde zjevil nějaký chronický "vyřezáváč se nožem z objetí" hadů škrtičů, UFC zápasníků a nepřátel v Iráku...
Tohle už je možná na odbornou pomoc psychiatra... 
Jinak to kančí kopí za 50.000,-Kč je tedy síla, když vezmu v potaz, že kompletní kopí např. od Cold Steelu stojí v závislosti na typu cca 1.300 - 2.000,-Kč...

Jinak to kančí kopí za 50.000,-Kč je tedy síla, když vezmu v potaz, že kompletní kopí např. od Cold Steelu stojí v závislosti na typu cca 1.300 - 2.000,-Kč...

-
- Pravidelný diskutér
Todle je kovanej skvost pro echt germánskýho jagera v koženejch kalhotách jenž naháněje prase který už prásknul z bergstutzu vesele sobě jódluje myslíce na Heidi v dirndlu
Tu by k tomu mohli za ty prachy přibalit...

Prostě jako všechno.I foťák s jde koupit za 200 u Quanga, za 10ku v obchodě nebo superdělo za 300 000......

Prostě jako všechno.I foťák s jde koupit za 200 u Quanga, za 10ku v obchodě nebo superdělo za 300 000......
Zdravím pánové. Měl bych jeden dotaz. Nechal jsem si u jednoho kováře dělat kopí a trápí mě jedna věc. Nemáte někdo nějáký nápad na rychloupínák? Tzn. kopí za opaskem a v leči jen nasadit na ratiště a upnout. Jde o klasické kopí vypadá podobně jako boar spear. Momentálně to jde nasunout na ratiště a pro upevnění jsou tam dvě dírky na kované hřebíky pro zafixování do ratiště. (tzn. asi jako když dáváte na násadu železné hrábě s jedním otvorem pro hřebíček). Jakýkoli nápad uvítám. Jde o to , že všude nejsou kolegové z okolí(relativně nová věc v dnešním použití) nadšeni když to vidí. Mě se funkčnost výborně osvědčila, používám je jen tam kde je chumel psů na divočákovi a tam kde s vlastní zbraní nemohu. A je to tisíckrát lepší než bodák apodob.