Měl bych zájem o náboje do brokovnice 12/76 na extrémní vzdálenosti (husy) co doporučíte a hlavně ten zásadní problém kde sehnat nějaký link na obchody atd... popřípadě zkušenosti
může? to nějak více popsat čím jsou lepší n? ostatní. Popřípadě cena.... Ale jako největší problém vidím jejich vlastní nákup, protože jsem nikdy o takové značce neslyšel a věřím, že většina prodejců má SB a nic víc
Tak CHEDDITE jsou Francouzi to je jasný .Ja mam však na krabičce napsáno BALIKESIR-TURKIYE o Franciji nikde ani zmínka Na kování je vyraženo CHEDDITE tak to bube nějaká licence-kooperace-přesunutá výroba nebo kdo ví co. Proto jsem myslel že to jsou Turci
Pokud se nepletu, tak Cheddite spolupracuje i s jinými muničkami a to tak, že jim dodává kování a to samozřejmně s ražením své značky ( Cheddite ). Proto se lze s tímto ražením setkat i u nábojů jiných výrobců.
Ahoj. Jelikož je to necelý týden co jsem si pořídil svou první zbraň a to brokovou kozlici (samozdřejmě jak jinak než v ráži 12/76), tak jsem si na zkoušku koupil krabičku náboju od B&P Mythos Valle Supermagnum velikost broku 3.9 mm v návažce 56g a další krabičku Hull Solway Magnum velikost broku 3.6 mm v návažce 50g. Střelivo bych chtěl použít na lov škodné(liška, kuna). Už se těším na ty šupy. Zítra mám v plánu odzkoušet je, pak dám vědět jak to dopadlo.MYSLIVOSTI, LESU A LOVU ZDAR
Zdravím Rainbow. Chci se prosím zeptat, kde jsi sehnal náboje BP? Už delší dobu sháním, ale bez uspěchu. Chci je taky vyzkoušet. Jinak náboj hull v magnumu mám také, ale nějak moc mi rozhazují i při plném zahrdlení. Díky za odpověd.
Zdravím Lexo.Jelikož jsem z okolí Přerova a v prodejně Detex v Přerově mají brokové náboje jen SB nebo GB(teda pokud vím, tím se nikoho nechci nějak dotknout), tak raději jezdím do Bystřice pod Hostýnem do loveckých potřeb k panu Marečkovi, kde nakupuji od oblečení až po střelivo.Zatím jsem s ničím neměl problémy, vše v pohodě.Když jsem tam byl ve střeedu, tak jsem se ptal, co by mi mohl nabídnout za brokový náboje do 12/76 krom SB jako třeba Hull, Rottweil a jiný, tak vytáhl Hullky a že má ještě B&P Mythos Valle Supermagnum.Tak jsem si hned od každýho vzal po krabičce a příště si těch B&P vezmu určitě víc.Nevím kolik tam máš poblíž obchodů s loveckými potřebami, ale zajdi do nejbližšího obchodu s loveckými potřebami a zkus se zeptat, popřípadně domluvit s prodavačem, jestli by bylo možný objednat náboje B&P.Podle mýho názoru by to neměl být problém a prodavač by ti měl vyhovět.
B&P taky scháním, ale bohužel v Praze a okolí jsem na ně nenarazil, a že by prodejci, co v této lokalitě jsou, měli nějakou ochotu obědnávat něco co běžně neprodávají, to tedy říct opravdu nemohu, ani jeden mi podobnou možnost nenabídl . Jezdit po republice a schánět je bohužel nemám čas..
Takovou stejnou zkušenost mám i já, prodejci mají jen SB a GB a jiné střelivo nejsou ochotni objednávat. Rainbow nešlo by, až budeš mít cestu, tak koupit i 20ks B&P Mythos Valle Supermagnum pro mě? Kamarád jezdí každý měsíc do Přerova na burzu, tak bych se svezl s ním a střelivo si u tebe vyzvedl, byl bych ti moc vděčný. Díky předem za odpověd.
já jsem kupoval BaP Mythos Valle Suprmagnum v Beretta Shop Brno a nebyl problém. Stránky jsem nenašel ale kontakt mám tel. 542212873 nebo mail beretta@beretta.cz tak se zkuste domluvit myslím že nebude problém poslat třeba k vašemu prodejci zbraní.