Pulsar N455
Re: Pulsar N455
Zdar, mám Yukon N475, tam je přísvit napravo. Z mého pohledu to není moc praktické, když chceš přísvit poladit, musíš sahat přes flintu. Navíc trochu brání klice závěru, když potřebuješ rychle přebít. Ale dávám zapravdu kolegovi " motolada", na levém rameni ti to bude pěkně masírovat žebra. Tak ono si nevybereš...
No to je ten samý případ jako já, protože strilis na pravou stranu, takže taky musíš sahat přes flintu.
motolada: Jj, je to tak. Zajímal by mě ten tvůj přísvit, můžeš prosím poslat nějaké video?
Ahoj, chcem sa opýtať či k Digex N 455 je pribaleny aj originál záručný list na vyplnenie ? Vďaka
@ Motolada: můžu poprosit o přidání nějakého videa s výkonem Opticfiru 940nm? Na jakou vzdálenost cca. funguje? Při použití s Pulsarem n455 (Ultra, Digex) zrní obraz? Na stránkách Opticfiru píšou, že je možnost rozpojit tubus a namísto 2 baterií, používat jen s 1. Máte toto vyzkoušeno, má to vliv na výkon přísvitu? Díky, Lukáš
Ještě mě napadá jeden dotaz - kužel přísvitu u n455 nelze výškově, ani stranově upravit. U Opticfiru toto lze? Pokud také ne, jak moc velký problém to je při použití v praxi?
Origo prisvitu nijak neseridis a to je problém protože to svítí pod flintu.
Opticfire ano, točíš objektivem a hýbe se ti kužel,jeho rozsah a tím se ti i opticky pohybuje, ovšem chce to odlatit ideálně na montáži.
https://youtu.be/Vpvi-XwCakg
https://youtu.be/Kdsevamx1rU
Vidí to asi na 400m bez problémů, podotýkám pro nepozorné, že mám DIGISIGHT.
Opticfire ano, točíš objektivem a hýbe se ti kužel,jeho rozsah a tím se ti i opticky pohybuje, ovšem chce to odlatit ideálně na montáži.
https://youtu.be/Vpvi-XwCakg
https://youtu.be/Kdsevamx1rU
Vidí to asi na 400m bez problémů, podotýkám pro nepozorné, že mám DIGISIGHT.
1 baterka ovlivní pouze dobu svícení ne výkon, pokud to budeš dávat na montáž určitě si neber na 2 baterky, už tak je to kolos.
Tak je na světě nová aktualizace 2.7.000.
Máte někdo postřehy co se změnilo?
Máte někdo postřehy co se změnilo?
Já s aktualizací vyčkám ta dva měsíce a potom, když nejsou žádné problémy tak to aktualizuji.
-
- Nový návštěvník
Zdravim vas vsetkych
Aj ja som uz cerstvym majitelom Digexu N455, uz som to bol aj nastrelovat, ale doma som pozeral na fotku toho tercu a predsa len by som chcel kriz este posunut o 3cm hore a 1,5cm vlavo.
Tu sa mi vsak naskyta otazka: 1 klik = 1cm alebo ako? Nasiel som na 2 zahranicnych strankach, ze to je takto ako pisem, pri 4x zoome je 1 klik 1cm, pri 8x je to 0,5cm a pri 16x 0,25cm.
Este teda podotazka:
Povodne suradnice z nastrelu som mal X = 21,50 a Y = -41,25. Ak to teda chcem presunut tak ako som pisal, mal by som to hodit na X = 20,00 a Y = -38,25?
Je to moje prve nocne videnie a konkretne tento udaj o klikoch som nevedel velmi najst, tak preto sa pytam takto laicky u vas odbornikov Hadam ma za to nezozeriete.
Dakujem velmi pekne za odpoved a prajem este pekny zvysok dna!
Aj ja som uz cerstvym majitelom Digexu N455, uz som to bol aj nastrelovat, ale doma som pozeral na fotku toho tercu a predsa len by som chcel kriz este posunut o 3cm hore a 1,5cm vlavo.
Tu sa mi vsak naskyta otazka: 1 klik = 1cm alebo ako? Nasiel som na 2 zahranicnych strankach, ze to je takto ako pisem, pri 4x zoome je 1 klik 1cm, pri 8x je to 0,5cm a pri 16x 0,25cm.
Este teda podotazka:
Povodne suradnice z nastrelu som mal X = 21,50 a Y = -41,25. Ak to teda chcem presunut tak ako som pisal, mal by som to hodit na X = 20,00 a Y = -38,25?
Je to moje prve nocne videnie a konkretne tento udaj o klikoch som nevedel velmi najst, tak preto sa pytam takto laicky u vas odbornikov Hadam ma za to nezozeriete.
Dakujem velmi pekne za odpoved a prajem este pekny zvysok dna!
-
- Nový návštěvník
Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s montáží dodávanou k přístroji výrobcem.Já jsem ji použil a pokud jsem Pulsara nesundával tak spolehlivě držel nástřel.Začal jsem používat i denní optiku a při opětovném nasazení Pulsara na weaver lištu to musím znovu nastřelit.Protože u denní optiky to nástřel drží,weaver lišta je kvalitní ocelová,mám podezření právě na tu dodávanou montáž.
Dodávaná tuším hliníková montáž jako od kolotočů je jen pro srandu a kdo to s lovem myslí trošku vážně, tak pořídí kvalitní prověřenou montáž, která bude při opakovaném sundávání a nandávání nástřel držet. V dnešní době je jich už na trhu dost.
A ať se to už někomu líbí nebo ne, tak takové montáže stojí cenou někde kolem 10tisíc. Tak to bohužel je.
A ať se to už někomu líbí nebo ne, tak takové montáže stojí cenou někde kolem 10tisíc. Tak to bohužel je.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP, S&B SPCE
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
-
- Nový návštěvník
Já si myslím že 10tisíc za kousek ofrézované ocele je trochu moc.Jsem frézař tak vím o čem to je.Mít výkres tak i s načerněním bych si ji vyrobil.Neví někdo kde hledat?Děkuji
Napiš do Recknagelu nebo do Contessy, určitě Ti tu dokumentaci pošlou. Se přece nepo_erou kvůli pár kilobajtům dat
Ty seš ale Kuba, nekoukej na to z pohledu kusu železa, pár minut strojního času a povrchové operace.
Zaplať konstruktéra, něco vymyslete, pak si kup technologie, technology, ostatní personál, musíš to umět nabídnout a prodat..pak abys uživil všechny ty lidi a udržoval se dalším vývojem v popředí + stroje v chodu a efektivity výroby, tak musíš prodávat objemy a abys to mohl dělat, musíš taky nechat nějakou zlatku distributorům a maloprodejcům..
Když to zvládneš dělat v udržitelné kvalitě a designu za půlku, budu od Tebe nakupovat!
Ty seš ale Kuba, nekoukej na to z pohledu kusu železa, pár minut strojního času a povrchové operace.
Zaplať konstruktéra, něco vymyslete, pak si kup technologie, technology, ostatní personál, musíš to umět nabídnout a prodat..pak abys uživil všechny ty lidi a udržoval se dalším vývojem v popředí + stroje v chodu a efektivity výroby, tak musíš prodávat objemy a abys to mohl dělat, musíš taky nechat nějakou zlatku distributorům a maloprodejcům..
Když to zvládneš dělat v udržitelné kvalitě a designu za půlku, budu od Tebe nakupovat!