Termovize Dahua M20-B15
Termovize Dahua M20-B15
Už jste to měl někdo v ruce, nebo ji vlastníte? Případné postřehy, zkušenosti, názory, podle specifikace a parametrů to vzhledem k ceně nevypadá úplně zle.
Re: Termovize Dahua M20-B15
Mám, používám. Záleží, co od toho čekáš. Za ty prachy ( poměr cena x výkon) super. Používám v polní honitbě a dalekohled už si ani neberu. Najednou se divím, kolik zvěře kolem mě chodí . Díval jsem se i přes 35ku čočku a to je jiná Liga. Ale taky rozdíl v ceně cca 30 tisíc .
Sice bych dneska asi koupil větší čočku ( už bych to posunul kousek dál), ale jinak spokojenost.
Sice bych dneska asi koupil větší čočku ( už bych to posunul kousek dál), ale jinak spokojenost.
Kucmar- Zdravím, o jaký typ M20-B15 se jedná? Našel jsem, že je buď v barvě šedé, a nebo pískové. Je tam rozdíl cca 2000kč v ceně, ale nikde jsem se nedopátral rozdílu, kromě té barvy...
Podle parametrů by měly být stejné, třeba zelený debil měl minulý tyden šedou verzi za necelých 15, takže spíš podle toho, co zrovna výrobce pošle za barvu.
Ano. Pravděpodobně to bude jenom o té barvě. Asi ta posratá se hůř prodává, proto je levnější. Já jsem chtěl více mysliveckou( čti tmavší). V tu dobu byla cena stejná. Ale na funkci živočicháře to asi nemá vliv .
Jinak po zapůjčení kolegovi v zeleném, byla na druhý den objednaná také .
Jinak po zapůjčení kolegovi v zeleném, byla na druhý den objednaná také .