Srnčí ragú.

Kulinářské rady a recepty
Odpovědět
Uživatelský avatar
Zdenek41
Zkušený diskutér
Příspěvky: 3179
Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Srnčí ragú.

Příspěvek od Zdenek41 »

Asi 1kg předního srnčího,sůl,mletý pepř,10dkg slaniny,kousek citronové kůry,3/4 celeru,2cibule,z krajíce kůrka,tymian,trošku octa,vývar z kostí,1/8l smetany zakysané,1l?íce kaparů. Maso naře?eme na kostky menší.Na pánvi vy?kvaříme sklovitě slaninu,přidáme nakrájenou cibuli a necháme zpěnit.Přidáme osolené a opepřené maso,drobně pokrájený celer,kousky chlebové kůrky,koření,ocet a zalijeme nad maso vývarem.Dusíme do měkka.Maso se vyndá,omáčku přecedíme,přilijeme smetanu s nasekanými kapary a krátce povaříme.Jestli nemáš omáčku dost hustou může? zadělat ?licí polohrubé mouky.Příloha knedlik.Dobrou chu?.
Odpovědět