Divočák na koriandru
Rozpočet :
800g kančí kýty, 150g domácí slaniny, 2 cibule, hrst su?ených hub, su?ené brusinky, drcený koriandr, červené víno, sůl, pepř, olej, mouka.
Příprava :
Maso nakrájíme na menší kostky, cibuli na nudličky. Dáme do mísy okořeníme koriandrem a pepřem. Zakápneme malým množstvím vína a oleje. Promícháme,přikryjeme a dáme do lednice odle?et. Před vlastním vařením směs osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky či nudličky. Dáme do pánve a vy?kvaříme. Přidáme odle?elou směs a opečeme. Vsypeme su?ené houby, které jsme asi jednu hodinu před přípravou zalili malým množstvím horké vody. Zastříkneme vínem a krátce podusíme. Na konec přidáme brusinky. A pokud se nám zda ??áva příliš vodnatá, zaprážíme moukou a zasmahneme.
Podáváme hranolky, vařenými brambory, rý?i, těstovinami nebo jen čerstvým pečivem. A nezapomene ani na oněch 0,6 l nespotřebovaného suchého červeného vína s moravských vinohradů.
Divočák na koriandru
Kulinářské rady a recepty
Přejít na
- Duležité informace pro uživatele
- ↳ DOPORUČUJI PŘEČÍST - Pravidla fóra
- ↳ FAQ - např. jak vložit obrázek?
- ↳ Novinky a inovace
- ↳ Odkazy na jiné weby a literaturu
- Lovectví / Myslivost
- ↳ v ČR
- ↳ v jiných zemích
- ↳ Myslivecká kuchařka
- ↳ Události
- ↳ Lovecké střelectví
- ↳ Lovecká kynologie
- ↳ Sokolnictví
- ↳ Zoologie
- ↳ Hitparáda nesmyslů
- ↳ Myslivecke tradice
- ↳ Právo & Legislativa
- Lovecké střelivo
- ↳ Kulové střelivo
- ↳ Brokové střelivo
- Lovecké zbraně
- ↳ Kulové zbraně
- ↳ Kombinované zbraně
- ↳ Brokové zbraně
- ↳ Mechanické zbraně, vzduchovky, větrovky
- Optika
- ↳ Pozorovací dalekohledy
- ↳ Puškohledy
- ↳ Elektronické přístroje
- Ostatní lovecké vybavení
- ↳ Oblečení a obuv
- ↳ Vábničky a lákadla
- ↳ Offroad aneb čím do revíru?
- ↳ Myslivecká zařízení
- ↳ Fotopasti a signalizace
- Fotogalerie
- ↳ Trofeje
- ↳ Fotografie z našeho kraje
- ↳ Lovy bezezbraní / fotografie živé zvěře
- ↳ Lovecká RETRO fotogalerie
- Bazar
- ↳ Bazar zbraní, příslušenství a střeliva
- ↳ Kynologický bazar
- ↳ Bazar všeho ostatního co souvisí s myslivostí