Hakko WINNER
Hakko WINNER
Máte někdo sku?enosti s HAKKO WINNER, dle testu by to měla být TÉMĚŘ srovnatelná optika s Meoptou jen za poloviční cenu, která mě taky u této láká... Mám v záměru použít Hakko WINNER 1-4x22 na 9,3x62. Myslíte že to ta optiká zvládne?
-
- Věčnej rejpal ;-)
-
- Zkušený diskutér
puškohled Hakko
Koupil jsem Hakko Winner 8x56RD více jak před půl rokem, místo Meopty 6x42.První potíže byly s nastřelením zbraně BO98 r. 6,5x55SE.Na 50m to šlo cca 55cm do leva dolů od záměrného bodu , přitom s korekcí svislou ani vodorovnou už nešlo nic dohnat (byly na doraz).S Meoptou problémy nebyly.
Kontaktoval jsem prodejce a ten mě sdělil že mám chybu v montáži nebo na zbrani,ale prý můžu puškohled poslat zpět ke kontrole.Mezitím byl namontován puškohled Tasco 4x32 který mám na malorážce. Vystřelil jsem 8 nábojů a flinta byla nastřelena.Za čtrnáct dní přišel puškohled zpět se zprávou že je v pořádku.Schwenk montáž byla podložena výškově i stranově a zbraň konečně nastřelena. Světelnost je ale proti Meoptě6x42 dost špatná,a pořád se mi zdá že musím přeostřovat při pozorování na různé dálky.
.
Kontaktoval jsem prodejce a ten mě sdělil že mám chybu v montáži nebo na zbrani,ale prý můžu puškohled poslat zpět ke kontrole.Mezitím byl namontován puškohled Tasco 4x32 který mám na malorážce. Vystřelil jsem 8 nábojů a flinta byla nastřelena.Za čtrnáct dní přišel puškohled zpět se zprávou že je v pořádku.Schwenk montáž byla podložena výškově i stranově a zbraň konečně nastřelena. Světelnost je ale proti Meoptě6x42 dost špatná,a pořád se mi zdá že musím přeostřovat při pozorování na různé dálky.
.
Naposledy upravil(a) Toma dne pát 31.7.2009, 17:24, celkem upraveno 1 x.
Zdravím všechny. Chtěl bych trošku o?ivit toto téma. Peněz není zrovna nazbyt a proto hledám nějakou levnější variantu slušného puškohledu. většina z Vás se posmívá puškohledům v cenové relaci ni??í než Meopta, zeiss, Leupold atd. jejich kvalita je nezpochybnitelná, ale pro některé z nás, hraje cena docela podstatnou roli. V současnosti mám Edenberg 3-9x40 s bodem na 7x64 a nemám absolutně problém(třeba štěstí na kus, ale určitě nejsem jediný)
Projí?děl jsem si internet a narazil na puškohled Hakko Winner 4-12x50 s červeným bodem. Konkrétně od firmy JSA, která je výhradním dovozcem těchto puškohledů do ČR. Zaručují originalitu(objevili se nějaké falzifikáty této značky) a dávají záruku 5 let - což by si asi u nějakého šmejdu nemohli dovolit.
Chci se proto zeptat, jestli někdo z Vás má konkrétná poznatky z používání tohoto puškohledu - jaké jsou klady a jaké zápory atd.
Nepi?tě mi prosím, až si radši našetřím na Meoptu a pod., hledám nějakou slušnou kvalitu za rozumnou cenu a tento puškohled se mi jeví jako dostačující.
Díky všem za odpovědi
Projí?děl jsem si internet a narazil na puškohled Hakko Winner 4-12x50 s červeným bodem. Konkrétně od firmy JSA, která je výhradním dovozcem těchto puškohledů do ČR. Zaručují originalitu(objevili se nějaké falzifikáty této značky) a dávají záruku 5 let - což by si asi u nějakého šmejdu nemohli dovolit.
Chci se proto zeptat, jestli někdo z Vás má konkrétná poznatky z používání tohoto puškohledu - jaké jsou klady a jaké zápory atd.
Nepi?tě mi prosím, až si radši našetřím na Meoptu a pod., hledám nějakou slušnou kvalitu za rozumnou cenu a tento puškohled se mi jeví jako dostačující.
Díky všem za odpovědi
Hakko
tady k tomu platí "nejsme tak bohatí abychom kupovali levné věci", z mé zkušenosti vím, že mají špatnou světelnost, porovnával jsem Hakko 3-12x56 s Meoptou 1,5-6x42 a ta večer koukala pořád, ale v Hakku nebylo vidět... jináč Hakko na .243Win. drželo nástřel
Mám 4-12x50 na 8x57JRS, v noci nic moc( stejně v noci skoro nechodím ), ale jinak naprostá spokojenost. Teď jsem byl na střelnici a bych si zvikl na novou milenku tak jsem vystřílel už 100 nábojů a kukr drží nástřel jak přibitý.Myslím, že 56 je pro lov zbytečná , akorát má větší váhu a jsem toho názoru, že mezi nimi není tak podstatný uživatelský rozdíl.