Stránka 1 z 1

Kančí maso na gril

Napsal: čtv 11.6.2015, 16:53
od roman0874
podelte se o nejaky vas recept jak grilujete kanci masicko...
uz sem skousel,klasika,rozmaryn,sul ,pepr,jalovec trochu oleje,naklepat a cca den v lednici.delal sem vykosteny hrbet,jen se zaprasilo,ale zajima mne nejaka zmnena a novy spusoby..

Re: kanci maso na gril

Napsal: pát 12.6.2015, 19:32
od Petr1970
já bych asi zkoušel cokoli "hovězího"... a moc neklepat..

takže co dává polhreich a spol... zvěřina je sice aromatičtější, ale beru to jak "hovězí".. strukturově...

Re: kanci maso na gril

Napsal: pát 12.6.2015, 21:26
od Leon
Sůl a pak studené omáčky na co se snažit přeplácat něčím chuť zvěřiny :wink:

Re: kanci maso na gril

Napsal: pát 12.6.2015, 21:33
od roman0874
RAD EXPERIMENTUJU.PORAD NAKOU OBLIBENOU TVOU OMACKU,AT SKUSIM NECO NOVEHO
HOVEZIHO,KRUTIHO,VEPROVYHO,KRALICIHO,KURECIHO SEM UZ NABAZENEJ....ZVERINA,TO JE NEPROBADANA OBLAST MOC...

Re: kanci maso na gril

Napsal: sob 13.6.2015, 8:28
od Leon
https://www.facebook.com/groups/7924084 ... 384077251/
Vinná omáčka dvě 0,7l dobrého červeného (jedna do hrnce druhá do sklínky trvá to dlouho ) 1 velký bobkový list 5 kuliček pepře 5 nového koření 1 jalovce a 5 vrchovatých lžic cukru a necháme to pomalinku vařit až je z toho tekutina medové konzistence. Slijeme do zavařovačky a dáme do ledničky kde to vydrží dokud se nespotřebuje vynikající na hotové stejky nebo pokapat maso když se dělá svíčková a nebo přidat trošku do omáčky před použitím je potřeba zavařovačku dát do teplé vody
na fotce je omáčka zamíchaná s brusinkami to je taky dobré

Re: kanci maso na gril

Napsal: sob 13.6.2015, 20:01
od Chassin the Trane
Leon píše:Sůl a pak studené omáčky na co se snažit přeplácat něčím chuť zvěřiny :wink:
Super názor.

Re: kanci maso na gril

Napsal: ned 14.6.2015, 15:07
od roman0874
dekuju z napad,tu omacku urcite skusim.jeste jednou dik..