Konzerva

Kulinářské rady a recepty
Uživatelský avatar
Leon
Moderátor
Příspěvky: 2773
Registrován: sob 23.9.2006, 16:51
Bydliště: kousek od M.B.

Re: Konzerva

Příspěvek od Leon » úte 05.3.2019, 22:06

Namel to a zavař to podle toho co píšu a nic nenajdeš :wink: Upéct to před zavařením můžeš taky je to pak jiná chuť. https://www.sezamshop.cz/cz-detail-6613 ... re-91.html
CZ 550 american 308win.
Uživatelský avatar
Michal_123
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 429
Registrován: úte 26.11.2013, 20:16

Re: Konzerva

Příspěvek od Michal_123 » úte 16.2.2021, 22:28

Zkoušel jsem prvně v životě udělat lančmít. A to podle následujícího borce:
https://www.youtube.com/watch?v=j1ylAVLMfQU
Je to recept na originál komunistický lančmít.
Přiznám se, že jsem lančmít na zkoušku udělal z domácího čuníka :oops: , a ne do konzervy, ale do skleniček.
Zkouška dopadla skvěle. Doporučuji!
Bord
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 213
Registrován: úte 16.10.2007, 19:58
Bydliště: Střední povltaví

Re: Konzerva

Příspěvek od Bord » stř 17.2.2021, 21:18

Michale slintám na klávesnici :lol:
8x57JRS,bordík
Uživatelský avatar
Michal_123
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 429
Registrován: úte 26.11.2013, 20:16

Re: Konzerva

Příspěvek od Michal_123 » čtv 18.2.2021, 20:00

Borde, dělal jsem něco podobného prvně v životě a dopadlo to dobře.
Jo a ten maník co natočil předmětné video je přesně ten typ, kterého to naprosto jistě baví :)
Koukni třeba, jak dělá guláš nebo tousty :D
Bord
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 213
Registrován: úte 16.10.2007, 19:58
Bydliště: Střední povltaví

Re: Konzerva

Příspěvek od Bord » pát 19.2.2021, 20:35

Něco jsem od něj viděl.Dokud jme chovali prase tak ořez a kousky masa jsme upekli v troubě dali do sklenic přidali štávu z výpeku trochu vařenejch rozemletech kůží a zavařit.Mňamka :D
8x57JRS,bordík
cobaj
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 175
Registrován: pon 02.5.2011, 18:51

Re: Konzerva

Příspěvek od cobaj » čtv 01.4.2021, 13:49

Leon píše:
úte 19.2.2019, 0:12
Nevím co máš přesně na mysli já do konzerv dávám odřezky k tomu přidám bůček plecko a kousek kůže z vepřového přece nebudu dávat kotlety kýtu nebo krkovici do konzervy :lol: Nebo jestli ti vadí ty blanky v mase které v konzervě nenajdeš tak to můžeš ještě předpéct ale hlavně bez cibule :!:
S cibulí je nejaky problem ohledne trvanlivosti nebo je jiny duvod?
M
Odpovědět