Divocí holubi

Kulinářské rady a recepty
Odpovědět
Mosin
Zkušený diskutér
Příspěvky: 633
Registrován: sob 14.10.2006, 10:20
Bydliště: jižní MORAVA

Divocí holubi

Příspěvek od Mosin »

Tak jsem se dostal ke staré kuchařce a skeneru :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak snad se Vám to hodí.
CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
w.e.n.aaa
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 230
Registrován: sob 02.12.2006, 10:54

Příspěvek od w.e.n.aaa »

Super 8) to bude ba?ta 8) :) zvu si na pomoc Tomfiho (řikal že mu to s brokovnici jde...uvidime..)

Babička z nich uvařila polívku a ta neměla chybu 8) ale ty pečení taky mu?ou bejt super:)
Tomfi
Zkušený diskutér
Příspěvky: 647
Registrován: pát 06.10.2006, 5:10
Bydliště: českomoravské pomezí, 575 m.n.m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomfi »

?e ti huba neupadne Pe?ane, s brokovnicí netrefím ani vrata od chlíva! :lol:
Uživatelský avatar
Andy
Administrátor
Příspěvky: 1840
Registrován: úte 01.8.2006, 14:17
Bydliště: Praha

Příspěvek od Andy »

Tomfi:
Pokud nemas nic ke kucharce tak nic nepis.

Diky.

PS: To plati obecne pro vsechny thready i debatujici.
TIKKA T3 Varmint Stainless 308WIN, Leupold VX3 4,5-14x50 long range ill fine duplex
TIKKA T3x TAC 300WM, EAGLE TSV 14:02/75 640
ZKM452 22LR, PARD 008
IZ27M 12x76
egon
Častý návštěvník
Příspěvky: 57
Registrován: pát 31.7.2009, 20:28

Re: Divocí holubi

Příspěvek od egon »

Chtel bych se vas zeptat jak pecete ty holubi.Ja je pecu s nadivkou a jsou vyborny,ale nejhorsi je na tom ze se peceou pomale 3 hodiny.Tak jestli je predem nalozite do nejakyho nalevu nebo je date pred pecenim chvilu do tlakacu.
Uživatelský avatar
Tommy
Zkušený diskutér
Příspěvky: 722
Registrován: pon 12.1.2009, 12:34
Bydliště: Olomouc

Re: Divocí holubi

Příspěvek od Tommy »

no jo,ale jakou nádivku do nich používáte?
Uživatelský avatar
Lotr
Zkušený diskutér
Příspěvky: 2115
Registrován: úte 02.9.2008, 7:03
Bydliště: lounsko

Re: Divocí holubi

Příspěvek od Lotr »

Nic nevidím? Jen čtvereček s křížkem? :shock:
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
egon
Častý návštěvník
Příspěvky: 57
Registrován: pát 31.7.2009, 20:28

Re: Divocí holubi

Příspěvek od egon »

Tu nadivku delam obycejnou 8rohliku,6dc mleka,5 vajicek,5 strouzku cesneku,1/4 masla tot vse.Ale me zajima jak dlouho ty holubi pecete, protoze ja je pecu tak 3hod.jak jsem uz psal.Tak jestli nevite cim to urychlit zdarec.
Petr Kaděrka
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 115
Registrován: sob 27.12.2008, 22:29
Bydliště: Bílá

Re: Divocí holubi

Příspěvek od Petr Kaděrka »

Jde to urychlit papiňákem. Kdysi jsem tak dělal sojky. Snad hoďku v papiňáku (zkus i dřív), nezapomeň osolit vodu. Můžeš přidat kořen zeleninu, celý pepř, nové kořeni. Pak jsem udělal nádivku (viz. úprava bažanta). Našpikovat. Dopéct v troubě, podlévat vývarem (z papiňáku)
a červeným vínem.... :D
fordik
Častý návštěvník
Příspěvky: 75
Registrován: pon 06.2.2012, 20:03
Bydliště: okr. Blansko

Re: Divocí holubi

Příspěvek od fordik »

Nějak to tu spí, ale přidám jeden recept, který nakonec nedopadl vůbec špatně.
Chtěl jsem původně dělat smaženici a tak na pánev putovaly houby a trocha kmínu. Po vydušení vody přibyla lžíce sádla a jakmile se houby trochu orestovaly, přidal jsem na kostičky nakrájená prsa z holuba. Ta jsem zase oretoval, přidal sůl a pepř a na závěr dvě lžičky plnotučné hořčice a dvě lžičky višňové marmelády (rybízová by asi byla lepší), opět zlehka orestoval a servíroval s čerstvým chlebem.
Mamina se olizovala až za ušima a nebyla sama :lol:
fordik
Odpovědět