Kančí maso na gril

Kulinářské rady a recepty
Odpovědět
Uživatelský avatar
roman0874
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 106
Registrován: ned 07.3.2010, 15:55

Kančí maso na gril

Příspěvek od roman0874 »

podelte se o nejaky vas recept jak grilujete kanci masicko...
uz sem skousel,klasika,rozmaryn,sul ,pepr,jalovec trochu oleje,naklepat a cca den v lednici.delal sem vykosteny hrbet,jen se zaprasilo,ale zajima mne nejaka zmnena a novy spusoby..
Malorazka zkm451-Puskohled zeiss 6x32
Brokova dvojka Iz27-12x70
brokovnice samonabijeci cz 241 20x65
Kulovnice opakovaci Cz557lux-308W,Puskohled Meopta meostar r1r 3-12x56rgd
Revolver Ruger Sp101,357magnum
Petr1970
Zkušený diskutér
Příspěvky: 1867
Registrován: úte 26.1.2010, 9:46

Re: kanci maso na gril

Příspěvek od Petr1970 »

já bych asi zkoušel cokoli "hovězího"... a moc neklepat..

takže co dává polhreich a spol... zvěřina je sice aromatičtější, ale beru to jak "hovězí".. strukturově...
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Uživatelský avatar
Leon
Moderátor
Příspěvky: 2773
Registrován: sob 23.9.2006, 16:51
Bydliště: kousek od M.B.

Re: kanci maso na gril

Příspěvek od Leon »

Sůl a pak studené omáčky na co se snažit přeplácat něčím chuť zvěřiny :wink:
CZ 550 american 308win.
Uživatelský avatar
roman0874
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 106
Registrován: ned 07.3.2010, 15:55

Re: kanci maso na gril

Příspěvek od roman0874 »

RAD EXPERIMENTUJU.PORAD NAKOU OBLIBENOU TVOU OMACKU,AT SKUSIM NECO NOVEHO
HOVEZIHO,KRUTIHO,VEPROVYHO,KRALICIHO,KURECIHO SEM UZ NABAZENEJ....ZVERINA,TO JE NEPROBADANA OBLAST MOC...
Malorazka zkm451-Puskohled zeiss 6x32
Brokova dvojka Iz27-12x70
brokovnice samonabijeci cz 241 20x65
Kulovnice opakovaci Cz557lux-308W,Puskohled Meopta meostar r1r 3-12x56rgd
Revolver Ruger Sp101,357magnum
Uživatelský avatar
Leon
Moderátor
Příspěvky: 2773
Registrován: sob 23.9.2006, 16:51
Bydliště: kousek od M.B.

Re: kanci maso na gril

Příspěvek od Leon »

https://www.facebook.com/groups/7924084 ... 384077251/
Vinná omáčka dvě 0,7l dobrého červeného (jedna do hrnce druhá do sklínky trvá to dlouho ) 1 velký bobkový list 5 kuliček pepře 5 nového koření 1 jalovce a 5 vrchovatých lžic cukru a necháme to pomalinku vařit až je z toho tekutina medové konzistence. Slijeme do zavařovačky a dáme do ledničky kde to vydrží dokud se nespotřebuje vynikající na hotové stejky nebo pokapat maso když se dělá svíčková a nebo přidat trošku do omáčky před použitím je potřeba zavařovačku dát do teplé vody
na fotce je omáčka zamíchaná s brusinkami to je taky dobré
CZ 550 american 308win.
Chassin the Trane
Častý návštěvník
Příspěvky: 52
Registrován: sob 23.5.2015, 20:02

Re: kanci maso na gril

Příspěvek od Chassin the Trane »

Leon píše:Sůl a pak studené omáčky na co se snažit přeplácat něčím chuť zvěřiny :wink:
Super názor.
Uživatelský avatar
roman0874
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 106
Registrován: ned 07.3.2010, 15:55

Re: kanci maso na gril

Příspěvek od roman0874 »

dekuju z napad,tu omacku urcite skusim.jeste jednou dik..
Malorazka zkm451-Puskohled zeiss 6x32
Brokova dvojka Iz27-12x70
brokovnice samonabijeci cz 241 20x65
Kulovnice opakovaci Cz557lux-308W,Puskohled Meopta meostar r1r 3-12x56rgd
Revolver Ruger Sp101,357magnum
Odpovědět