Fotopasti HC-300 a HC-700G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
kikin
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 437
Registrován: čtv 18.12.2008, 22:07

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od kikin » úte 10.3.2020, 19:10

fotopast-myslíš autobaterku?
tomas268
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: sob 14.3.2020, 10:08

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od tomas268 » sob 14.3.2020, 10:17

Zdravím všechny, chci se zeptat koupil jsem fotopast 700m/g má psáno 9v můžu tam dát 12v baterií nebo radši sehnat něco co má 9v mám strach abych ji nespalil děkuji moc za radu :)
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 6
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » sob 14.3.2020, 23:19

Zdravím, ano můžete, někteří kolegové připojili fotopast přímo na 12 V. Já mám taky externí baterku 12V, ale řešil jsem to převodníkem z Aliexpresu z 12V na 9V DC. Odkaz níže...
https://www.aliexpress.com/item/3290196 ... 4c4dF6TSkF
Ještě mám ochranu bateriie, aby mi fotopast nevybíjela baterku úplně.
https://www.aliexpress.com/item/4000045 ... 4c4dF6TSkF
jan.stoces
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23.3.2020, 18:17

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jan.stoces » pon 23.3.2020, 18:22

IHnetilova píše:
pát 06.3.2020, 17:10
Dobrý den, máme problém s fotopastí HC300M. Máme SIM kartu tmobile bez pinu, nabitou, v pohodě kartu, email založený na gmailu a stále to neposílá fotky na mail. :cry: Můžete mi prosím někdo říct, jestli se něco odblokovává na stránce gmailu a nebo jak máte fotopast nastavenou? Prosím o pomoc a děkuji
Pro využití smtp serverů Google je nutné si provést aktivaci 3rd party applications, viz.: https://support.google.com/accounts/answer/185833?hl=cs
jan.stoces
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23.3.2020, 18:17

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jan.stoces » pon 23.3.2020, 18:49

aldrtik píše:
sob 22.2.2020, 23:44
Novejsi FW kvuli koronaviru uz z Ciny neposilaji.
Nerozumím, jako že by emailem s firmware přišel i SARS-CoV-2 ? :lol:
jan.stoces
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23.3.2020, 18:17

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jan.stoces » pon 23.3.2020, 21:15

Sháním nějaký funkční FW pro HC-300M. Měl jsem tam nějaký FW, pod kterým všechno fungovalo, ale nepsalo to správný datum a čas, pořád tam byl stejný. Nicméně po přehrání na 2017-04 mi nefunguje PIR, a tak potřebuji sehnat nějaký novější, ale hlavně funkční. Máte někdo prosím nějaký poslední dostupný? Na stránkách Sunteku nic není a podpora mi neodpovídá :shock: Děkuji
vlady
Častý návštěvník
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 22.9.2016, 17:44
Bydliště: Luhačovice

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od vlady » úte 24.3.2020, 5:57

Mam 2 firmwary: 201904 a 20171204. Nejsem si jisty, ktery pouzivam. Dam info az se podivam do fotopasti. Ale ma jako uvodni logo daňka. Nektere FW maji neco jineho. Soubor s FW mi nejde vlozit, ale mailem to urcite pujde.
pepča
Nový návštěvník
Příspěvky: 32
Registrován: úte 02.10.2007, 8:53
Bydliště: Vysočina

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od pepča » úte 24.3.2020, 21:33

Ahoj, s jarním sluníčkem se přihlásil staronový problém. Mám hc 300m a při slunečných dnech není problém 200 fotek stínů a podobně. Máte na to nějaké řešení?
CZ 537 30-06
troják G.Tichý 8x72R, 16x65
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 374
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » stř 25.3.2020, 12:21

Snížit citlivost a nastavit časový interval mezi fotkama.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP, S&B SPCE
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
Mathaoner
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: stř 25.3.2020, 11:23

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Mathaoner » stř 25.3.2020, 17:13

Zdravím, jsem tu nový tak se omlouvám pokud píšu někam kam nemám.
Můj problém je že jsem nedostal k mé fotopast suntek hc300 žádný software abych si mohl nastavit mms a email. Poradíte mi prosím kde sehnat onen soft? Děkuji moc Matěj
jan.stoces
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23.3.2020, 18:17

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jan.stoces » stř 25.3.2020, 19:17

vlady píše:
úte 24.3.2020, 5:57
Mam 2 firmwary: 201904 a 20171204. Nejsem si jisty, ktery pouzivam. Dam info az se podivam do fotopasti. Ale ma jako uvodni logo daňka. Nektere FW maji neco jineho. Soubor s FW mi nejde vlozit, ale mailem to urcite pujde.
Tak nakonec se ozvala podpora a poslali mi jak firmware, tak loader (ten jsem nepoužil). Nahrál jsem tento firmware (20190308) a již to maká. Dokonce jsem přišel na to, jak "spustit/nastartovat" čas a datum. Takže už mi past píše správné hodnoty.
vlady
Častý návštěvník
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 22.9.2016, 17:44
Bydliště: Luhačovice

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od vlady » stř 25.3.2020, 19:50

tak s tim casem bojuju, jak jsi to dokazal?
zandyla
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: stř 25.3.2020, 23:38

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od zandyla » stř 25.3.2020, 23:52

Tak nakonec se ozvala podpora a poslali mi jak firmware, tak loader (ten jsem nepoužil). Nahrál jsem tento firmware (20190308) a již to maká. Dokonce jsem přišel na to, jak "spustit/nastartovat" čas a datum. Takže už mi past píše správné hodnoty.
[/quote]

Moc prosím, neposlal bys mi tem firmware (20190308) taky mi nefunguje PIR a nevím co stím :cry:

email: zandyla@seznam.cz
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 6
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » čtv 26.3.2020, 0:48

Mathaoner píše:
stř 25.3.2020, 17:13
Zdravím, jsem tu nový tak se omlouvám pokud píšu někam kam nemám.
Můj problém je že jsem nedostal k mé fotopast suntek hc300 žádný software abych si mohl nastavit mms a email. Poradíte mi prosím kde sehnat onen soft? Děkuji moc Matěj
Tady máš program pro nastavení fotopasti přes PC.
http://www.cnsuntek.com/en/newsdetail.a ... 301&id=114
zandyla
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: stř 25.3.2020, 23:38

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od zandyla » čtv 26.3.2020, 22:28

Zdravím, mám dvě fotopasti HC 300M úplně nové a nefotí!
Všechno funguje jak má, po přepnutí na ON se rozbliká červené světýlko, ale nic nevyfotí na kartu to neuloží žádnou fotku.
Divné je že jsem si nechal poslat tři fotopasti a z toho jsou dvě vadný a třetí funguje v pohodě.

Nevíte někdo čím by to mohlo být???
Odpovědět