Fotopasti HC-300 a HC-700G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
vlady
Častý návštěvník
Příspěvky: 99
Registrován: čtv 22.9.2016, 17:44
Bydliště: Luhačovice

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od vlady » pát 27.3.2020, 7:16

Mají stejný firmware??
zandyla
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: stř 25.3.2020, 23:38

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od zandyla » pát 27.3.2020, 18:27

To nevím, já tam žádný nenahrával.
zandyla
Nový návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: stř 25.3.2020, 23:38

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od zandyla » pát 27.3.2020, 22:49

Sakra, já tam na ty fotopasti nahrál Firmware Ver.20180508.rar je možné že jsem to tím skazil????
Prosím o radu nebo jiný firmware.
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 8
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » sob 28.3.2020, 21:26

zandyla píše:
pát 27.3.2020, 22:49
Sakra, já tam na ty fotopasti nahrál Firmware Ver.20180508.rar je možné že jsem to tím skazil????
Prosím o radu nebo jiný firmware.
Ahoj, jo tím si to asi rozladil máš dvě možnosti. Buď napíšeš na podporu přímo do Číny a oni ti pošlou správný firmware a nebo něco stáhneš z netu a budeš zkoušet na náhodu jestli to rozjedeš a bude ti něco fungovat. A´t se to zdá divný tak na každou fotopast funguje nějaký jiný firmware.
RAV
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: sob 21.3.2020, 21:42

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od RAV » sob 04.4.2020, 5:04

Dobrý den. Potřeboval bych poradit s nastavenÍm hc700. Posílá to pořád fotky po 30 minách.Nastavení posílání fotek mám po 5 minutách a pir čidla na minimum. Pokoušel jsem fotopast restartovat i nahrát jiný softwer,ale ten se nechce zapsat do fotopasti. Potřebuji poradit,nebo napsat výrobci o softwér,to nezvládnu. Přikládám data z fotopasti.
20.jpg
20.jpg (56.79 KiB) Zobrazeno 957 x
10.jpg
10.jpg (53.07 KiB) Zobrazeno 957 x
Akajek
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: ned 19.4.2020, 12:29

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Akajek » ned 19.4.2020, 12:33

Zdravím. Mám fotopast HC-801M a zaboha mi nejde nastavit to posílání na mail. Nemohla by nejaka dobra duse ofotit nastaveni pro kartu od vodafonu a email od seznamu? Tipy z tohoto fora jsem uz vyzkousel asi vsechny, a porad nic....
Chasseur
Nový návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: stř 31.12.2008, 11:20
Bydliště: Černouček, okr. Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Chasseur » pon 20.4.2020, 10:42

Zdravím, prosím, máte někdo zkušenosti s fotopastí HC-801? Řeším připojení k externí 12V baterii, ale nedaří se mi sehnat propojovací kabel (jack 3,5x1,5mm)? Dokážete někdo poradit, kde by se dal tento sehnat? Díky, Lukáš
vlady
Častý návštěvník
Příspěvky: 99
Registrován: čtv 22.9.2016, 17:44
Bydliště: Luhačovice

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od vlady » pon 20.4.2020, 11:46

Ja jsem to ustrihl z nefunkcniho trafa. tusim to bylo 12V/1A.
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 8
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » pon 20.4.2020, 22:14

RAV píše:
sob 04.4.2020, 5:04
Dobrý den. Potřeboval bych poradit s nastavenÍm hc700. Posílá to pořád fotky po 30 minách.Nastavení posílání fotek mám po 5 minutách a pir čidla na minimum. Pokoušel jsem fotopast restartovat i nahrát jiný softwer,ale ten se nechce zapsat do fotopasti. Potřebuji poradit,nebo napsat výrobci o softwér,to nezvládnu. Přikládám data z fotopasti.
20.jpg
10.jpg
Ahoj, pokud potřebuješ nový software napiš e-mail do sunteku na support@cnsuntek.com a můžeš tam přidat i howard@cnsuntek.com. Jako předmět zprávy použij FIRMWARE : Hunting Camera Sutentek HC-700M a zkopíruj tam následný text:

Good day / Dear Sir,

Can you help me? I need upload firmware for Suntek HC-700M. Can you send me please firmware for my HC-700M?

I have hunting camera Suntek HC-700M serial number is 2019/10/15/700/00012.

Please send me advance instalation upload firmware.

Thank you very much.

Best regards.

Mám tu samou a funguje celkem dobře. Verze softwaru podle čísla M26 05/16/2019 700 V1.2 souhlasí z mojí verzí.
Kdyby něco napiš mi tady SZ a domluvíme se.
MajaT
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: ned 10.5.2020, 17:58

Fotopasti HC-300 M

Příspěvek od MajaT » ned 10.5.2020, 18:11

Zdravím,

máme nově (jakože úplně první v životě) fotopast Suntek HC-300M a nejsme si jisti, jak nastavit, aby se poslaly všechny pořízené fotky. Pošle se nám vždy jen jedna fotka, ale vyfotí jich víc. Posíláme je na e-mail. Asi to bude v nastavení, ale nejsme si jisti, která záložka to je. A taky, když je nastaveno snímání fotek a videa, pošle jen fotku nebo i to video? Děkuji za radu.
A ještě ohledně časovače, má asi možnost nastavit jen jeden časovač, že?
Díky!
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 8
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 M

Příspěvek od Myslivecek18 » pon 11.5.2020, 9:40

Taky Vás zdravím, nelze nastavit nikde posílání všech fotek. Pošle Vám to pouze jednu na email ostatní se ukládají na SD kartu. Co se týká videí tak ty také neposílá vše uloženo na SD kartě pro nahlédnutí. Berte to tak, že to je jen informační email o tom, že se něco v lese děje nikoliv biograf. Prohlížení fotek a videi pak můžete sledovat doma v klidu u PC z SD karty.
MajaT píše:
ned 10.5.2020, 18:11
Zdravím,

máme nově (jakože úplně první v životě) fotopast Suntek HC-300M a nejsme si jisti, jak nastavit, aby se poslaly všechny pořízené fotky. Pošle se nám vždy jen jedna fotka, ale vyfotí jich víc. Posíláme je na e-mail. Asi to bude v nastavení, ale nejsme si jisti, která záložka to je. A taky, když je nastaveno snímání fotek a videa, pošle jen fotku nebo i to video? Děkuji za radu.
A ještě ohledně časovače, má asi možnost nastavit jen jeden časovač, že?
Díky!
Kolda
Nový návštěvník
Příspěvky: 29
Registrován: pon 25.6.2007, 8:54
Bydliště: Vysočina

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Kolda » pon 18.5.2020, 13:23

Dobrý den,
mohu se zeptat, když pořizujete fotopasti s GSM modulem, s jakou sítí je kupujete? síť 2G, 3G, 4G (LTE)
uvažoval jsem fotopast s 2G, ale byl jsem od toho odrazen, že to nezvládne odeslat email s fotkou?
na 3G síť u nás není signál a 4G je již cenově drahé.
jaké s tím máte zkušenosti?
děkuji
jiri
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 144
Registrován: sob 24.10.2015, 21:03
Bydliště: Severní Morava

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jiri » úte 19.5.2020, 6:56

2G funguje, viz tady hojne zminovane HC300M.

Kolda píše:
pon 18.5.2020, 13:23
Dobrý den,
mohu se zeptat, když pořizujete fotopasti s GSM modulem, s jakou sítí je kupujete? síť 2G, 3G, 4G (LTE)
uvažoval jsem fotopast s 2G, ale byl jsem od toho odrazen, že to nezvládne odeslat email s fotkou?
na 3G síť u nás není signál a 4G je již cenově drahé.
jaké s tím máte zkušenosti?
děkuji
Chasseur
Nový návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: stř 31.12.2008, 11:20
Bydliště: Černouček, okr. Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Chasseur » stř 20.5.2020, 22:00

Zdravím Vás, s kamarádem jsme pořídili fotopasti Suntek HC-801M/2G. Prosím Vás o radu, pomoc. Po vložení SIM karty do fotopasti (SIM je odblokovaná bez PIN, podporuje 2G, kamarád má T-Mobile, já Vodafone), se vůbec na displayi nezobrazí název operátora. Fotopasti nefotí. Nevíme si s tím rady. Zkusil jsem napsat do Sunteku - poslali mi firmware a ani po jeho aktivaci, dle manuálu od nich, se nic nezlepšilo. Nevíme si s tím rady. Je tady někdo, kdo by nám dokázal pomoci, poradil? Díky, Lukáš
Odpovědět