Fotopasti HC-300 a HC-700G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
Jerry.basta
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: ned 03.1.2021, 18:38

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Jerry.basta » ned 03.1.2021, 18:43

Mám několik měsíců fotopast HC 801-A úplně přestala reagovat. Svítí pouze kontrolka, u které je napsáno lowbat, ale ani po výměně baterií nenaběhne vůbec nic. Po připojení USB k PC problikne úvodní logo a lze se normálně dostat na kartu. Fotopast je ale jinak úplně mrtvá. Máte někdo zkušenost případně radu? Reklamovat ji nemohu.
julo13
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: ned 10.1.2021, 0:18

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od julo13 » ned 10.1.2021, 0:24

Pozsravujem Rolee

cittal som Vas prispevok a rad by som sa s Vami poradil, mam fotopascu HC300M a neviem ako nastavit parametre pre odosielanie emailv, Simku mam od operatora 4ka .

SIMka bez PIN kodu no email mam gmail.

Vdaka vopred za radu.

Julo
jiri
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 162
Registrován: sob 24.10.2015, 21:03
Bydliště: Severní Morava

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jiri » pon 11.1.2021, 7:55

Dival jsem se a 4ka ma taky - APN: internet
S tim gmailem je problém v zabezpečení- odesílání emailů.
Ideální je si vytvořit email na seznamu a použít ten. Ten odesílací email už může být jakýkoliv. V příloze je funkční nastavení, stačí doplnit odesílací email, heslo a email1: to je ten , na který se to má odeslat. Pak se strčí karta do fotopasti, přepne se to na test a tím se konfigurace natáhne do fotopasti.
Přílohy
email.png
email.png (113.18 KiB) Zobrazeno 163 x
pegu8
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 13.1.2021, 20:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od pegu8 » stř 13.1.2021, 20:51

Ahoj,
mám HC-300M úplně novou, emaily mi odesílá pouze v test modu, když na dálkovém ovladači kliknu do prava.
Když to přepnu do ON tak to fotky ukládá na kartu ale neodesílá do emailu. Nevíte v čem bude problém?
Měl jsem stejnou, než jí ukradli, ta posílala normálně :-(
Děkuji.
jiri
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 162
Registrován: sob 24.10.2015, 21:03
Bydliště: Severní Morava

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od jiri » čtv 14.1.2021, 17:23

Ahoj,
řešilil jsem to na Denveru(je to dá se říct to samé https://www.alza.cz/sport/denver-hsm-50 ... qMEALw_wcB) a podpora mi poslala nový firmware, který problém vyřešil.
Bohužel to je tak nešťastný výrobek, že každá, co jsem měl v ruce potřebuje jiný firmware.
pegu8
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 13.1.2021, 20:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od pegu8 » čtv 14.1.2021, 20:27

jiri píše:
čtv 14.1.2021, 17:23
Ahoj,
řešilil jsem to na Denveru(je to dá se říct to samé https://www.alza.cz/sport/denver-hsm-50 ... qMEALw_wcB) a podpora mi poslala nový firmware, který problém vyřešil.
Bohužel to je tak nešťastný výrobek, že každá, co jsem měl v ruce potřebuje jiný firmware.
Díky za info.
Zkusím jiný FW...
pegu8
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 13.1.2021, 20:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od pegu8 » čtv 14.1.2021, 20:50

Po prvním upgrade firmware se mi objeví jen logo a pak černá obrazovka.
Zkusil jsem dalších 5 FW, ale už se to chová stejně, objevují se různá loga, pak jen černá obrazovka a kamera nenaběhne. Když připojím kabel do PC, obrazovka zmodrá a v PC se ukáže interní pamět kamery.
Asi je to úplně v prd...... :-(
Odpovědět