jsem rad ze
to nekoho oslovilo,jen bych nerad aby tyto moje prispevky byly brany jako "breceni nad rozlitym mlikem".
to vzadnem pripade takto mysleno neni.jen chci otevrene napsat o lumparnach ktere jsou asi vsude,nekde mene a nekde vice.vzdy
to podlozim dukazem a jmenovat budu pouze ty kterych se
to tyka.nemam ve zvyku hazet spinu na jine ale v tomto pripade plati asi vice nez jindy ze na hruby pytel,hruba zaplata.tim narazim na nektere prisevky i zde na foru uznavanych "starych pardu",kdy se zvedne vlna kritiky na neco vseobecneho.zkuste prosim byt budto konkretnejsi nebo si ponechte toto do SZ.byl bych nerad,
to pisu jako moderator,kdyby se forum zacalo ubirat cestou pavlacovych poradcu.myslim ze by
to nebylo dobre.nechci proto aby jste tyto clanecky braly jako vylevy ukrivdeneho jedince,krivdu necitim jen me mrzi ze opet vyhrali zmetkove ale ruku na srdce.muzu si za
to castecne i sam ze jsem se nezacal vcas a ucine branit.mohlo
to byt i jinak.lovit a vykonavat myslivost mam kde a mozna jsem si i polepsil ale dokud se nebudou takoveto pripady zverejnovat tak se tohoto fenomenu nezbavime.byl bych rad kdyby ten co pouzil me prispevky z tohoto fora proti me aby take neco napsal aby
to bylo objektivni a nepusobilo
to ze zneuzivam tohoto fora k haneni nekterych obcanu.jenom bych prosil pripadne dalsi prispevatele k tomuto tematu aby byli konkretni (nemusi hned jmenovat) a sva tvrzeni podlozili alespon nejakym konkretnim pripadem nebo dukazem.osobne nemam rad pribehy typu "..jedna pani povidala"