Chlapi (hlavně ze Slovenska), potřeboval bych vyřešit jeden větší problém. Přišel jsem o fenku Slovenského kopova a v srdci zůstalo jedno velké prázdné místo. Nebyl to můj první
kopov, ale byl NEJ. Vzhledem k jeho povaze bych chtěl nového, ze shodného chovu. Jenže tohohle jsem přivezl 1.1.2013 z chovu někde od Dolného Kubína. Po ztrátě předešlého kopůvka jsem toho posledního bral z inzerátu, kdy mi v mobilu zůstal kontakt 00421917296341. Papírek s adresou je samozřejmě nevím kde a výše uvedený telefonní kontakt je aktivní pouze na „zaněchajte prosím svoj odkaz“. Majitel patrně změnil své číslo a původní není zrušeno, ale není již využíváno. Samozřejmě jako trouba jsem si k číslu nenapsal jméno, ale jednoduché
Kopov Slovensko. Pamatuji, že stanice byla blízko Dolného Kubína, určitě za Istebnou (projetí si vybavuji) a Dolným Kubínem jsem neprojížděl (mohl jsem objet). Vše je složitější v tom, že ten NEJ kopůvek byl bez PP (otec OK, matka ještě neměla nějaké zkoušky). Tím taky v očkovacím průkazu zůstal jen datum narození a záznam o očkování. Chytil jsem se toho očkování, které provedla MVDr. Dagmar Raková – číslo osvedčenia asi 1157 (špatně čitelné), jenže na internetu zase nic. Chovná stanice byla větší a chovali tuším i jiné plemeno psů. V době mé návštěvy měli tuším dva vrhy Slovenských
kopovů. Žena tvrdí, že matka naší fenky se asi jmenovala Sára, otec byl neskutečně rostlý s praxí na stavění medvěda. Pokud by se někdo z Vás dle popisu „zorientoval“, případně znal k bývalému telefonnímu číslu majitele, moc prosím napište SZ nebo rovnou na
beskydak@seznam.cz Pokud někdo z Vás zná uvedenou doktorku (může být na důchodě nebo provdaná s novým příjmením), taky prosím napište, kontaktoval bych se s ní, určitě bude znát místo chovné stanice, očkování bylo prováděno mimo úřední dny, tedy 26.12.2012. Díky moc