TIKKA T3
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: TIKKA T3 Hunter
Mým favoritem by byl Rossler titan. U te tiky me vadí že chybí lícnice.Mozna je to maličkost ale mě to proste vadí.
Sauer 202 + Zeiss Victory HT 3-12x56, Sauer 404 8x57 IS, CZ 550 Lux 308W...
-
- Nový návštěvník
Navstivil jsem stranky sako,tikka a nejvice mne zaujala kulovnice SAKO 85 Finnlight.Je mozno zde zjistit dodavatele a orientacni cenu zminene zbrane?
no reklama dobrá ale tikka v první polovině rozhodně není !jinak se mě zamlouvá verze bez mířidel ale když sem ji poptával tak mě řekli za rok za dva nebo ze čtyři
jinak sem měl v ruce a musim uznat že je to asi nejlepší kompromis cena kvalita

pomalé šípy od lapua 

-
- Pravidelný diskutér
Co kdo používáte za montáže (kroužky 30mm) na T3 Hunter krom optilocku? Konečně mám pořádný sklo ateď jen něco mezi 

-
- Administrátor
Proč nechceš Optilock? To je dost kvalitní montáž.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
-
- Pravidelný diskutér
Chtěl bych dva puškohledy a měnit je tak asi weaver lišta mi přijde optimální
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Pokud mam doma kalach a treba 550batue a jeden kolimator, je prakticke mit weaver na obou flintach. Pokud mam doma tikku(jinou zbran nebudu kupovat) a 3 optiky je dle meho nazoru nejlepsi mit takovou montaz, ktera ma co nejmene mezikusu, coz optilock splnuje na jednicku. Jedina nevyhoda a problem muze nastata, pokud k Ticce s optilockem po par letech prikoupite jinou zbran. To pak clovek vyhodi peniz znovu za montaz, pravdepodobne pro tento ucel nejvhodnejsi weaver.
Pokud porovname konstrukcne waver a montaz optilock na Tikku je to porad jen nasuvna montaz s jinym tvarem drazek, tudis poku jsou vyrobeny kvalitne s kvalitniho materialu neni mezi nimi z hlediska drzeni nastrelu po sejmetu zadny rozdil.
Pokud porovname konstrukcne waver a montaz optilock na Tikku je to porad jen nasuvna montaz s jinym tvarem drazek, tudis poku jsou vyrobeny kvalitne s kvalitniho materialu neni mezi nimi z hlediska drzeni nastrelu po sejmetu zadny rozdil.
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
Aj Tikka / Sako predsa ponuka OptiLock kruzky na weaver kolajnicu.... 

458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
-
- Pravidelný diskutér
Přesně jak napsal Choochoo007. Pokud použiju weaver lištu můžu měnit optiku mezi flintama téměř bez omezení. Jen bude asi potřeba vědět kolik naklikat na které zbrani-ráži. Spíš vidím výhodu v té univerzálnosti. Už sem objednal lištu plus kroužky weaver.Jen ta lišta je z leteckého hliníku a to se mi moc nezdá, tak podle ní udělám ocelovou. Jak to bude komplet dám fotky ať můžete posoudit jak sem to dobastlil 

- ridgeback
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jak je snadné, nebo složité nechat vyměnit hlaveň na T3 hunter?
Remington varmint 5R LH 308Win, Meostar R2 2-12x50, dvojka 16/70, Labrador, Forester
-Stejné, jako u většiny ostatních typů kulovnic s hlavní šroubovanou do závěru.
Co se tyce tech dodacich lhut Tikky a Saka, tak napisi svoji zkusenost. Já si objednaval prave v cervnu tikku. nejprve ze bude dodaci lhuta cca rok. Coz mi nevadilo, protoze jsem musel prodat svoje flinty a pocital jsem s tim. asi po ctrnacti dnech mail ze mozna konce roku ( prej krize v USA ). Sem se zaradoval. Ted zacatkem zari opet mail ze tikky jsou na ceste, ale nevi jestli i ta moje. Potom uz nic. Podotykam ze jsem objednaval v Prerove. Tak jsem cca pred tydnem volal do Prahy a tikky dosly
bohuzel moje ne
. Abych to zkratil, tak po XY telefonatech jsem se dozvedel ze dobrak ktery ma na starosti Sako, Tikka na to sere - nebyl jsem jedinej pripad a moje zbran nebyla vubec poptavana. Do dvou dnu po tomto prislib s Finska ze v dubnu bude tady. Ten dobrak uz tam nepracuje, takze si myslim ze kdyz clovek trefi termin tak do pul roku jsou schopni to poslat. Budu doufat. I tak to bude rok s timto problemem, ale tesil jsem se jako malej kluk.

Sauer 101, .30-06, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
panove kde sehnat presny cenik zbrani SAKO a TIKKA ??? dekuji
tikky ti mutu poslat mailem. Stahl jsem ho ze stranek Detexu. Bohuzel jak presly na nove stranky tak se stratil. Nebo ho jenom nemuzu najit. 

Sauer 101, .30-06, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
nazdar tady je ceník od Martínka http://shop.vmcustom.cz/data/zbrane/sako_tikka07.pdf
CZ 550 american 308win.