TIKKA T3
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Jak jsem psal,jsem běžný uživatel a na funkci (rostlináře
)to nemá vliv,ale ta ,,zemědělská vůle" u závěru mě opravdu překvapila.Tikki,které jsem měl v ruce takový hrkající
závěr neměly.Můj puškař říká,že ty prachy by za tu flintu nedal,ne že by je snad neměl
,ale ta kvalita dle něho neodpovídá těm penězům.Co u?, co je doma, to se počítá 

To Andy
nevíš prostím Tě, jak se nastavují mechanická TruGlo miřidla na té Tice?
Střílí to víc jak 20cm pod. Jsou tam 2 šroubky,ten zadní je zapu?těný v kostce ní?.Měl k tomu být asi ještě klíč (tisícihran),kterým by se to dalo povolit,ten v té krabici nebyl.Mám si ho prej koupit v ?elezářství
Střílí to víc jak 20cm pod. Jsou tam 2 šroubky,ten zadní je zapu?těný v kostce ní?.Měl k tomu být asi ještě klíč (tisícihran),kterým by se to dalo povolit,ten v té krabici nebyl.Mám si ho prej koupit v ?elezářství

- jakub203
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pánové,
Také jsem o kulovnici Tikka uvažoval a byl jsem se v Detexu podívat, Zbraň se mi docela líbí a "sedí", už tolik mi ale nesedí pánové v Detexu kteří tam prodávají, obávám se že to asi není úplně o seriozním přístupu k zákazníkům....
Také jsem o kulovnici Tikka uvažoval a byl jsem se v Detexu podívat, Zbraň se mi docela líbí a "sedí", už tolik mi ale nesedí pánové v Detexu kteří tam prodávají, obávám se že to asi není úplně o seriozním přístupu k zákazníkům....
Blaser R93 Profesional 9.3x62, Schmidt&Bender Zenith 2,5-10x56
KB Retter Gaildorf 7x57R/16 Zeiss Diavary 1,5-6x36
Merkel 40E 12/70
"ALEA IACTA EST..."
KB Retter Gaildorf 7x57R/16 Zeiss Diavary 1,5-6x36
Merkel 40E 12/70
"ALEA IACTA EST..."
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
tikka t3 hunter
chlapi kolko asi moze stat zasobnik do tikki?dik
Závěr
Potřeboval bych prosím poradit. Jsem před chvílí čistil svou Tikku T3 a při nasouvání závěru zpět do pouzdra mi závěr vypadl z ruky na tvrdou zem.Jo holt jsem opravdu šikula
A teď závěr nejde zasunout do pouzdra.Úderník je venku a chápu to tak, že závěr je v poloze jako po výstřelu a potřebuju ho dát do polohy jako při nata?ení.Jak to opravit?Dík.

TO BBrit:
Jo tak to znám, to jsem si jednou pozval kamo?e, že půjdeme ráno na srnca. On vzal můj závěr do ruky a totálně se rozkočil. No a co teď? Chtěl jsem jej umlátit, ale přece jen je to kámoš.Nu do rána jsme to meseli opravit. Velice dobře poslou?ili futra, o které jsme závěr natáhli a otočením zajistli. Hold je s tím sranda
Jo tak to znám, to jsem si jednou pozval kamo?e, že půjdeme ráno na srnca. On vzal můj závěr do ruky a totálně se rozkočil. No a co teď? Chtěl jsem jej umlátit, ale přece jen je to kámoš.Nu do rána jsme to meseli opravit. Velice dobře poslou?ili futra, o které jsme závěr natáhli a otočením zajistli. Hold je s tím sranda

CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
-
- Nový návštěvník
tikka
vždy když jsem se díval na Tikku Hunter ( pouze v časopisech ), vypadala jako masivní velká, těžká kulovnice s pořádným laufem. Stojky Haris a upravená lícnice ( u Andyho), z toho dělají téměř odstřelovačku. Schválně jsem si jí v Lysé našel a byl jsem velice překvapen. Připadala mi taková drobná, vkusná lovecká zbraň. Kdybych si nedávno nepořídil Effecta, jistě by mě přemluvila a šel bych doní.