Jinak tatomyšlenka se mi velice líbí a určitě jí podpořím jak jen budu moci.pingu píše:http://www.brtcz.cz
Co vy na to, líbí se Vám tato myšlenka?

Příspěvek od syrovy.vena »
Jinak tatomyšlenka se mi velice líbí a určitě jí podpořím jak jen budu moci.pingu píše:http://www.brtcz.cz
Co vy na to, líbí se Vám tato myšlenka?

No výstavy s ní chodit nebudu a tak se to aspoň mohu naučit.
 No výstavy s ní chodit nebudu a tak se to aspoň mohu naučit. 
  Zatím jsem s ní nenoroval a ani to moc neplánuji. Ale snažím se jí učit na černou zvěř a využívat jí i na naháňky. Poprvé jsem jí seznámil s černou zvěří v obůrce a žádná sláva... Ale teď jsem s ní byl na posledních 4 naháňkách, kde se pokaždé pár kusů černé ulovilo a tak už něco odkoukala a vždy jí necham si prase trochu poškubat, aby věděla, že se na ně má zaměřit. V sobotu jsem byl opět v obůrce už mi prasata docela pěkně hlasí
 Zatím jsem s ní nenoroval a ani to moc neplánuji. Ale snažím se jí učit na černou zvěř a využívat jí i na naháňky. Poprvé jsem jí seznámil s černou zvěří v obůrce a žádná sláva... Ale teď jsem s ní byl na posledních 4 naháňkách, kde se pokaždé pár kusů černé ulovilo a tak už něco odkoukala a vždy jí necham si prase trochu poškubat, aby věděla, že se na ně má zaměřit. V sobotu jsem byl opět v obůrce už mi prasata docela pěkně hlasí  Ještě jí v tom potřebuji utvrdit a bude to OK, vlohy pro to má
 Ještě jí v tom potřebuji utvrdit a bude to OK, vlohy pro to má  Ještě bych potřeboval vyzkoušet nějaký dosled, ale nevím jestli bude hlásit i u zhaslého kusu. Zkoušel jsem jí i natáhnout vlečku asi 300 metrů a docela jí to šlo
 Ještě bych potřeboval vyzkoušet nějaký dosled, ale nevím jestli bude hlásit i u zhaslého kusu. Zkoušel jsem jí i natáhnout vlečku asi 300 metrů a docela jí to šlo  Vlohy k přinášení jsem u ní zatím nepozoroval , tak to na kachny asi nebude
 Vlohy k přinášení jsem u ní zatím nepozoroval , tak to na kachny asi nebude  
  Je absolutně nekonfliktní co se týče lidí a psů
 Je absolutně nekonfliktní co se týče lidí a psů 

Myslím, že se to to celkem podařilo- ZV 1. c, ZVVZ 1. c, ZN obstál 84 b., LZ 2. c, nos 4, hlasitost 4
 Myslím, že se to to celkem podařilo- ZV 1. c, ZVVZ 1. c, ZN obstál 84 b., LZ 2. c, nos 4, hlasitost 4  
  Pro uchovnění potřebuji VD, bohužel je fenka trochu vyšší (cca 36 cm) a celkově taková mohutnější na fenku, ale BRT nemají předepsanou výšku- rozhoduje spíše obvod hrudníku a ten je celkem OK
 Pro uchovnění potřebuji VD, bohužel je fenka trochu vyšší (cca 36 cm) a celkově taková mohutnější na fenku, ale BRT nemají předepsanou výšku- rozhoduje spíše obvod hrudníku a ten je celkem OK  
  V den výstavy jí bude 15 měsíců a 10 dní a mám vyřízený pracovní certifikát. Teď je otázka jestli jí přihlásit do mezitřídy nebo do pracovní? V mezitřídě bude si cca 4-5 fen, v pracovní asi cca 8-10 fen, tudíž dvakrát větší konkurence. Máte s tím nějaký zkušenosti jak se rozhodnout? Díky
 V den výstavy jí bude 15 měsíců a 10 dní a mám vyřízený pracovní certifikát. Teď je otázka jestli jí přihlásit do mezitřídy nebo do pracovní? V mezitřídě bude si cca 4-5 fen, v pracovní asi cca 8-10 fen, tudíž dvakrát větší konkurence. Máte s tím nějaký zkušenosti jak se rozhodnout? Díky bude to posuzovat stejný rozhodčí, loni bylo na tuhle výstavu přihlášeny 4 feny v mezitřídě, 8 v pracovní, letos je poslední uzávěrka do 20. srpna a zatím je tam přihlášena 1 v mezitřídě a 3 v pracovní
 bude to posuzovat stejný rozhodčí, loni bylo na tuhle výstavu přihlášeny 4 feny v mezitřídě, 8 v pracovní, letos je poslední uzávěrka do 20. srpna a zatím je tam přihlášena 1 v mezitřídě a 3 v pracovní  

tak snad se tam z posudku trochu dozvím jak jí hodnotí rozhodčí
 tak snad se tam z posudku trochu dozvím jak jí hodnotí rozhodčí