Figi> ono totiz, jak sla diskuze, smotali jsme dohromady asi 3 nebo 4 veci, ktere spolu sice souvisi, nektere okrajove, nektere vice, ale jsou to preci jen ruzne veci.
Ty stavy zvere, o kterych mluvis, podle meho nazoru souvisi prave s tim systemem rizeni myslivosti, kdy rada, mozna i vetsina prave tech hobiku a lidovych myslivcu ve skutecnosti nema velky zajem s tim neco delat, a soucasny system rizeni myslivosti se nezda byt dostatecne efektivni a umoznuje lidolovcum, aby si delali v podstate co chteji, a to za casto desiveho nedostatku odbornych znalosti, jak se stale a porad presvedcuji.
Jestli moje predstava, jak by to mohlo fungovat je skutecne tak dobry napad, jak se mi zda, ci je realna, to je zase druha vec

)
To, kde o nekolik prispevku drive popisuji, jak to vypada, kdyz se nekde usadi vlci, to neni moje predstava a fantazie, ale to jsou prave realne zkusenosti ze zemi, kde uz si to zazili, prave treba z toho Nemecka nebo Skandinavie. A ano, taky pisu, ze budu nejradeji, kdyz se vlci budou ode me drzet dost daleko...
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.