Tak Nissan je doma. Vyhlédl jsem si na netu jednoho, koupil druhého, neb ten první byl bouraný. Je českého původu, s knihou servisní, vypadá být ve stavu odpovídajícímu jeho stáří a opotřebení, stejně jako vypadá, že byl používán v minulosti jako pracovní vůz. První dojmy zatím dobré, technicky je skutečně v dobrém stavu, nechal jsem ho prohlédnout odborníky, najeto mám zatím pár set kilometrů, zvykáme si jeden na druhého. V terénu naší honitby zatím víc než dobrý, i když tam jel zatím minimálně, na silnici ještě lepší, tah turbodieselového motoru na nižší rychlostní stupeň mi vyloženě chyběl, zejména do kopce. Průměrnou spotřebu spočítám až po delším ježdění. Na kouli tah 2000 kg, zatížení 75 kilo, což je super, auto se zatím dovybavuje, pneumatikami, disky na zimu, gumovými koberci, nosičem na zvěř, gumovou vaničkou do kufru a jinými nezbytnostmi, které musí auto správného myslivce mít

Oceňuji jednak jízdní vlastnosti, jednak sílu motoru a hlavně prostor v autě, jak na sedadlech pro posádku, tak prostorný krabicoidní kufr se spoustou vychytávek, do kterého se vešel i ledabyle složený skákací hrad i s fukarem a dcerou. Zkrátka jak praví filmový klasik "u mě dobrý" další zkušenosti po více ujetých kilometrech.
P.S. čím jezdí do revíru takoví Mildové? Mají něco jak dresscode, tedy autocode? Baworáky nejvyšší řady, Land Rovery, Géčkové Mercedesy nebo tak něco? S nejvyššími vrstvami naší společnosti se nestýkám, moji přátelé velkostatkáři popojíždějí zejména Volvy nebo Landcruisery a pickupy nejrůznějších značek

ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100