Bwana. no myslím že něco podobného chtěl a očekával na základě slibů i Jan Hus když jel diskutovat do Kostnice a koukej jak dopadnul

nemůžeš čekat slušnost a rovnost v chování od lidí jako jsou oni čekat nelze. Zejména když se chlubí tím že ničí cizí majetek ať už posedy či naše auta a vybízí k tomu i ostatní. Diskuze a chtít změnit jejich názor na nás taky nejde jsou zfanatizovaní a svou pravdu jsou ochotni prosazovat za každou cenu i za případného porušení zákonů, to jde pochopit v okamžiku když si všimneš jejich agresivity a psychopatie v diskuzích když se jim oponuje. A to že příspěvky které se jim nehodí ignorují hold zase jasná ukázka jejich nevyzrálého intelektu jelikož takhle se chovají malé děti. Koukni se na tady aktivního kolegu Nimrodla první příspěvky byli od zapáleného myslivce ikdyž už i tam byli náznaky že něco sním v pořádku není
nimrodl píše:Stavba mysliveckého zařízení kolem hranic.Vím,že zákon zakazuje stavbu zařízení kolem hranic ve vzdálenosti do 200m 449/2001 Sb § 45 odst. s)
ale jak postupovat v případě,že už stojí? v sousedním MS se toto děje celkem často a začínám toho mět dost.
Kdyby selhala domluva jestli je možné jej odstranit v rámci práv našeho sdružení? vím,že není problém vzít v noci pilu a pozhazovat je s tím,že to byl nějaký vandal... ale toto považuji až za krajní řešení.
nevím jak tady ostatní pohlížíte na bany ale já osobně myslím že moderátoři jsou mírní a nebanují bez důvodu za ty roky co tu jsem
[quote="nimrodlNebudu lhát,za ty roky jsem vystřídal několik nicků a pokáždé jsem byl perzekuován za hlouposti především v oblasti inzerce.Ve snaze se domoct vysvětlení nebo nějakého řešení následoval trvalý BAN.Nechci se s tím vyrovnat,protože takové jednání nepovažuji za správné a sám bych to řešil jinak,už s ohledem na léta,která jsem zde prožil v roli pasivního čtenáře a občas přidal nějaký komentář k tématu.Pravidla respektuji ale jsou věci na které máme rozdílný úhel pohledu.
Chápu,že je jednodušší někoho zabanovat z pohodlnosti a neochoty řešit problémy,připadá mě to jako řešení jednoho diktátora " není člověk není problém" ale my všichni členové tohoto fora jej tvoříme,každý svým způsobem máme podíl na jeho podobě,někdo větší mírou někdo menší.Každý zvlášť nejsme nic,dohromady tvoříme jednotu,která by měla držet při sobě a měla by mět snahu problémy řešit a ne vyřešit co nejlépe,nejrychleji a nejefektivněji.
Výše uvedené řádky píšu s očekáváním,že budu znova "odměněn" i přesto chci všem říct svůj názor.I kdyby se nad tím zamyslel jediný člověk,tak to mělo smysl.[/quote]
no a pak došlo k obratu protože byl zneuznán skupinkou lidí a začal myslivost a nás všechny bez rozdílu nenávidět
nimrodl píše:zdeňku,právěže mudrující myslivec důchodce je záhuba.Já sem skrz pár těchto jedinců musel odejít a rozhodl se že nechci začít znova.Závist,pomluvy,naschvály... to je realita.
Pokud bude jakákoliv páka na tento ksindl tak budu jen rád.
Proč zajímají média právě myslivci ? Asi proto že tam vznikají nadměrně často problémy které se řeší jako chyba jednotlivce a nedělá se nic pro prevenci.(změna zákona)
no a konec tohoto příspěvku už hovoří sám za sebe ikdyž u toho má smailíka tak už jen že něco takového ho napadne nesvědčí o zdravém rozumu
nimrodl píše:
To normálně si dovedu představit. Včera sem vedl velice krátký rozhovor s hospodářem.Klasický model rozhovoru.Vyhrožování fotkama, policií... odpověděl sem mu něco v tom smyslu, že až mě chytnou s oktávkou mimo pozemní a účelové komunikace, tak jim toho flastra rád dám protože si ho zaslouží
Podotýkám, že hovor vznikl po řvaní z jeho strany když sem jel na silnici kolem něj a z dobré vůle zastavil, že si přátelsky pohovoříme

Ne kecám, nejlepší by bylo uvázat ocelovým lanem za krk a protáhnout rolnama

těch perel je v jeho příspěvcích více to ať si každej přečte sám ale arogance a přesvědčení o vlastní pravdě a agresivita je patrná z příspěvků velmi dobře s takovými lidmi normální diskuze možná není