Vlčí rodinka - Kokořínsko
Re: Vlčí rodinka - Kokořínsko
Raději dát dva tisíce za krmení pro psi než krmit vlky
CZ 550 american 308win.
Pasením ovcí asi nikdo nezbohatnul, to je pravda. Proto se taky ovce pasou tam, kde to je dotované jako hospodaření. A proto jsem taky psal, že by mohli ochranáři smečku pasteveckých psů zadodovat místo vymýšlení vlčích hlídek... Jezdím fotit medvědy na Slovensko, žijí tam i vlci. Vloni jsem měl na lokalitě baču, který pásl okolo 500 ovcí, k nim měl 8 psů. Medvědy jsme lákali na sladké zbytky z výroby musli tyčinek - nakonec to dopadlo tak, že mi je žrali psi a ovci a medvědi nebyli
. Ovce na noc zavíral do ohrady a psi spali venku a hlídali. Jediná nevýhoda pro mě bylo to, že psi odháněli i medvědi a tak jsem jich moc neviděl....

Tak to tam musíš až se začne nalejvat pšenice pak žádný tyčinky nebudeš potřebovat
Jinak dotace na psi to není špatný nápad ale kolik chovatelů ovcí si toho psa pořídí ? Víš co to sežere a musíš se o to starat pak máš stejný odpovědi jako v tom článku.

CZ 550 american 308win.
Dotace jsou z principu hrozná věc
. I když jsou přidělovány s těmi nejlepšími úmysly.
Ono se to sice málo ví, ale aby šlo jednomu dotaci dát, je nutný druhýmu prachy na ní vzít.

Ono se to sice málo ví, ale aby šlo jednomu dotaci dát, je nutný druhýmu prachy na ní vzít.
- fesoj
- Zkušený diskutér
Mám kamaráda. Je to myslivec tělem i duší, snaží se lovit v rámci zákonných předpisů - až na jednu výjimku. Je to pejskař, s jeho čtyřnohým kamarádem ho pojí hluboký citový vztah a tak se stává, že kňoura, na kterého by ho při individuálním lovu ani nenapadlo vystřelit /z hledisek chovatelských/ na naháňce usmrtí zcela bez váhání, pokud je ohrožen jeho pes - člen rodiny. Nedivím se mu a schvaluji to. Ale lze se potom divit chovateli ovcí, který má ke svým zvířatům rovněž citový vztah, že se bude snažit své miláčky chránit všemi, byť i ne zcela zákonnámi, způsoby ?
Kritériem pravdy je praxe.
Tak a je to tady! Jak se psalo už někde výše, čekalo se jen na to, až se to stane a bum - NAPADENÍ ČLOVĚKA VLKEM !!!
http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpra ... -zastrelil
A teď mi teda jako řekněte, co si vo tom teda jako myslíte !
http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpra ... -zastrelil
A teď mi teda jako řekněte, co si vo tom teda jako myslíte !
Každá hodina, strávená na tomto fóru, je ničím proti vteřině strávené v lese.
Umění není něco "zabít", ale nechat žít...
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná blbost a tím hůř, že za tohle někdo bere peníze. A štve lidi proti sobě. Vsadím...., mindrák 32 let , hodně rychlý vzrůst a to hlavně po zádech kolegů...
no prostě normální aprýl 

rimar77 píše:no prostě normální aprýl

-
- Zkušený diskutér
Co vam na tom tak vadi? Neni to z nejvtipnejsich aprilu, ale byly i mnohem horsi... Pry nezletila Č.K......

S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
-
- Administrátor
jj. Apríl do Mateřidoušky. Tam by to tak sedělo.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Docela by mě zajímalo, co budou zachraňbrouci vyprávět, až k tomu napadení skutečně dojde
. MS

Sauer 202 Elegance 8x57 JS + Zeiss Classic 3-12x56, SM CL II SX 9,3x62 + Zeiss Victory 3-12x56, Brno Fox 22 Hornet + Docter 3-12x56, 9mm para, 45 ACP, 10 mm auto.
"Shoot them well with enough gun and they will die"
"Shoot them well with enough gun and they will die"
Ale vždyť je to milý
kdo si hraje - nezlobí. 

Každá hodina, strávená na tomto fóru, je ničím proti vteřině strávené v lese.
To je snad jasné, neohrozí si, že by je někdo přestal štědře dotovat, mnoho z nich to má jako slušné živobytí. Bude snaha to ututlat, zlehčit to - nebylo s jistotou dáno, že to byl vlk, ale třeba nějaký toulavý pes, apod. .....msoukup píše:Docela by mě zajímalo, co budou zachraňbrouci vyprávět, až k tomu napadení skutečně dojde. MS
- fesoj
- Zkušený diskutér
Mně osobně se ten článek líbil, protože sranda musí být, kdyby na sůl nebylo. A nějaké hlubokomyslné úvahy co by, kdyby, v souvislosti s touto pohádkou nemají sebemenší význam. Myslivci, myslemež !
Kritériem pravdy je praxe.