změny využití loveckých psů
Re: změny využití loveckých psů
Taky nemám nic proti jezevčíkům, ale myslím, že jsou rozhodně lepší psy na černou. Kdyby nebyl ten nesmyslný výškový limit, tak by to bylo ještě lepší.
Ještě takový dodatek. Já bych jako psa na černou chtěl stafbulíka. Dělá docela hlavou, umí i podržet prase když na to přijde. Pak mě ještě zaujal alano, ale to spíš taková naděje, že by to snad někdy šlo.
z mýho pohledu at si fouskaři nebo majitelé vyšších psů tvrdí co chtěj, ale ten pes má menší šanci..
madar, výmar, fousek... cokoli vysokého... v kontaktu dostane hrozně.. jestli to přežije tak je zkušenej a nechodí na kontakt...
psi přes 50? mají těžiště výš a je to sakra znát...
amatérské pozorování z naháněk... nikomu to necpu
madar, výmar, fousek... cokoli vysokého... v kontaktu dostane hrozně.. jestli to přežije tak je zkušenej a nechodí na kontakt...
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Ještě že to přiznáš že to je amatérské pozorování
Za mě to není o výšce ale o postavě a genech 

CZ 550 american 308win.
Člověče, to tvoje pozorování bylo nějaký divný. Ohař skutečně není určený na naháňku, na kontaktní práci s černou zvěří. Ale stejně tak na to není určený jezevčík nebo teriér. Honič je pes který je na tuto práci ten pravý. A když je to vyšší Honič, že má v kohoutku kolem těch 55 - 60 cm, tak předvádí úplně jiné divadlo. Ale já jsem zaujatý, já takového psa mám, tak je jasné, že budu chválit.Petr1970 píše:z mýho pohledu at si fouskaři nebo majitelé vyšších psů tvrdí co chtěj, ale ten pes má menší šanci..