Člověk by si řekl, že to - podobně jako s jinými "redukcemi," kůrovcem atd. - naše státní správa nemyslí tak nějak úplně vážně

Příspěvek od Michal_123 »

Začal jsem dělat myslivost před 10 lety jako člověk z nemyslivecké rodiny plný ideálů z kurzu myslivosti a později z vyšších mysliveckých zkoušek u p. doc. Hanzala a postupně to ze mě vyprchalo a začal jsem být asi takový odměřený skeptik, co se rád podívá do cizích MS a radši moc nevyjadřuje své názory a jen pozoruje cizí
 Začal jsem dělat myslivost před 10 lety jako člověk z nemyslivecké rodiny plný ideálů z kurzu myslivosti a později z vyšších mysliveckých zkoušek u p. doc. Hanzala a postupně to ze mě vyprchalo a začal jsem být asi takový odměřený skeptik, co se rád podívá do cizích MS a radši moc nevyjadřuje své názory a jen pozoruje cizí  
  V podstatě nikde jsem nezaznamenal, že by někdo chtěl dlouhodobě snížit stavy černé zvěře na co nejnižší možné kvůli AMP... Prostě takové MS neznám
 V podstatě nikde jsem nezaznamenal, že by někdo chtěl dlouhodobě snížit stavy černé zvěře na co nejnižší možné kvůli AMP... Prostě takové MS neznám Bylo mi to na nejbližší schůzi téměř absolutní většinou zakázáno jako nemyslivecké a že nemáme stavy takové, aby to bylo potřeba. Ještě mi to vyneslo "slávu" asi v půlce okresu
 Bylo mi to na nejbližší schůzi téměř absolutní většinou zakázáno jako nemyslivecké a že nemáme stavy takové, aby to bylo potřeba. Ještě mi to vyneslo "slávu" asi v půlce okresu  

nějaké celorepublikové nebo celoevropské problémy jdou mimo ně...
 nějaké celorepublikové nebo celoevropské problémy jdou mimo ně...