Termovize PARD SA.. (SA19, SA25, SA35, SA45)
Termovize PARD SA.. (SA19, SA25, SA35, SA45)
Lovu zdar,
jaké jsou vaše zkušenosti s termovizemi PARD SA?
Mají nějaké mouchy?
Díky za postřehy...
jaké jsou vaše zkušenosti s termovizemi PARD SA?
Mají nějaké mouchy?
Díky za postřehy...
Re: Termovize PARD SA.. (SA19, SA25, SA35, SA45)
Pri zoome nefunguje diaľkomer a jeho značka na displeji nesúhlasí so skutočným miestom dopadu lúča.
Pri funkcii nastavovania kríža prepneš style do hodnoty 0. Ešte tlačítka niekedy ťažko reagujú, najviac hlavné pri zobúdzaní zo spiaceho režimu. Tiež ho nosím ako pozorovák a najviac mi vadí, že v spiacom režime len vypne obrazovku a neodpojí ovládacie tlačidlá. Keď ho vyberiem z vrecka, je básr čo pozapínané - menu, diaľkomer alebo značkovač.
Přesně to jsem udělal, ale stejně vždy po zapnutí tam mám bílý plný kříž, style nastavený na 1..miso243 píše: ↑čtv 13.5.2021, 19:32 Pri funkcii nastavovania kríža prepneš style do hodnoty 0. Ešte tlačítka niekedy ťažko reagujú, najviac hlavné pri zobúdzaní zo spiaceho režimu. Tiež ho nosím ako pozorovák a najviac mi vadí, že v spiacom režime len vypne obrazovku a neodpojí ovládacie tlačidlá. Keď ho vyberiem z vrecka, je básr čo pozapínané - menu, diaľkomer alebo značkovač.

No, niekedy si zapamätá posledné nadstavenie a niekedy mu to pár zapnutí trvá. Podľa akého kľúča funguje neviem
.

-
- Nový návštěvník
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak často u těchto termovizí probíhá kalibrace. Je hlučné tlačítko zapnutí? A ta kalibrace je slyšet? Díky moc za info
Prístroj je vraj bez kalibrácie. Ja som zatiaľ ani žiadnu nepostrehol. (teda nič podobné ako napr. sťuchnutie a zamrznutý obraz u FLIR). Tlačítko zapnutia je trochu počuť, také jemné cvaknutie, ale to mi nezradilo ešte žiadnu zver ani líšku.
-
- Nový návštěvník
Díky moc. Ještě jsem slyšel, že obraz na displayi je reálně o dost lepší než sdílená videa na youtube z videovýstupu. Je to pravda?