Fotopast BUNATY

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
Michal Kvoch
Nový návštěvník
Příspěvky: 7
Registrován: pon 04.5.2020, 9:38

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Michal Kvoch »

konfigurační soubor načte vždy a na 100% a to jsem těch fotopastí nastavoval minimálně 10! Důvěryhodnost tebe i těch negativních komentářů je jasně patrná a jedná se přesně tak jak píšeš, konkurence tu má minimálně tři nicky , vše nově zaregistrováno , to nepřehlédne opravdu nikdo. BUNATY nonstop v lese a bez jediného problému. Zavolej si do některého z obchodů v Praze , kde ty Fotopasti prodávají a jen potvrdí co je tady napsáno -) z 99% doporučí BUNATY právě proto, že funguje spolehlivě-)
Fotolovec
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: úte 23.2.2021, 16:53

Fotopast Denver

Příspěvek od Fotolovec »

Dobrý den, prosím o pomoc. Mám fotopast Denver WCM-8010, vše funguje jak má, jen fotky odesílá co 30.minut i když se před senzory nic neobjeví. (Pokud se tam něco pohne tak samozřejmě odesílá foto normálně). Jde tedy nějak nastavit to, aby posílala vždy JEN foto když bude před fotopastí pohyb?
Děkuji za odpověď.
Michal Kremilek
Nový návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: ned 21.3.2021, 13:31

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Michal Kremilek »

pečlivě jsem si přečetl komentář pána, a souhlasím s tím, mám taktéž špatnou zkušenost a nejsem sám kolegové ze spolku také. Bohužel na tel čísle technická podpora na bohu mrazů. Takže když člověk chce s něčím pomoct, tak se buď nedovolá nebo má pocit, že už vám něco prodali tak je neotravujte.
Bunaty nedoporučuji. omlouvám se ale bohužel mám špatnou zkušenost.

se značkou Uovision naopak mám velice dobrou zkušenost, mám od nich starších (6-8let) více fotopastí, a když se mi poničily sponky, nebo odešel displej, vždy s ochotou poradili případně i s nastavením po telefonu a měli semnou velkou trpělivost. Ještě když probíhala Natura Viva v Lysé tak vždy jsem se tam rád zastavil na stánku protože opravdu byli fajn a člověk si rád udržuje dobré kontakty. V dnešní době to už je vzácné.
Přeji hezký den
M.

e-fotopast.cz píše: čtv 23.4.2020, 7:40
tftp píše: sob 08.2.2020, 13:33 Jsem uživatel pozor uživatel!! fotopastí již deset let. Mám vyzkoušeny různé výrobce a v provozu mám současně víc jak 20 fotopastí, některé zejména s GSM provozuji svým kolegům méně "technicky zdatným myslivcům", kteří s nastavování a provozem mají problémy.
Koupil jsem dle doporučení známého Bunatku Mini FULL HD a jednu fotopast BUNATY FULL HD GSM 4G.
1)Bunaty Mini full HD fotila, ale nic světobornýho, snímky dobré jen na blízko a žrala baterie a vzhledem k tomu, že provozuji pasti na AKU Eneloope AA s 1,2V nelíbilo se jí toto napájení, hlásila zakrátko vybití. Mezi tím odešla doporučujícímu známemu jeho bunatka mini po roce provozu. Tak jsem mu svoji prodal a jsem rád, že jsem se té fotopasti zbavil - nijak mě nenadchla.
2)Horší byly problémy s Bunaty FULL HD GSM 4G. Absolutní zklamání nad zařízením za 8.490,- (A jaká skvělá reklama na Bunaty Nej !!!!!!!)

Manuál:
Nejdřív jsem narazil na příšerný manuál, zřejmě se český prodejce snažil, aby tomu porozuměli i uživatelé s nedokončeným základním vzděláním. Manuál nemá hlavu ani patu, nedočtu se o dalších možnostech nastavení, které past ale umožňuje. Bohužel předpokládá se, že je povinné zřídit účet na seznam.cz (Proč ta propagace servru seznam.cz???) Jiné nastavení nepopisuje. Nepochopitelné !! Já používám gmail, nastavit to samozřejmě lze, nastavil jsem si to a funguje mi.
Popis menu v manuálu ani neodpovídá mému menu - verzi firmware pasti - to je trestuhodné, protože nikde jinde na webu nenajdeme podporu!! Jen podpora po telefonu prodejce Bunaty, který když zkrachuje, tak můžete past při problému směle vyhodit!!!

Napájení:
NA Aku AA 1,2V Eneloope samozřejmě problém, Bunaty potřebuje opravdu velmi kvalitní napájení a vyřešil jsem to 6V Pb Aku 12Ah. Drahé Lithiovky AA teda kupovat nebudu ani náhodou. S tou to vydrží měsíc jet (cca 200 snímků za den. Jediný problém byl, když jsem si chtěl kablík vyrobit, zjistit z návodu jaký je DC konektor: je 5,5/2,1 mm. Nechtělo se mi dávat za kablík přes 200,- , když DC konektor a kus dvoulinky přijde na částku do 10korun

Kvalita snímků:
Velikost snímků může být nastavena malá 80kB, ale na úkor kvality - poznám divočáka, ale detaily jsou neřešitelné...) Bohužel ani při velikosti 800x600 není situace leší - jen zmršené malé foto zvětšené. Děs!!
První noční smínky posílané z pasti byly velmi nekvalitní a myslel jsem si, že je problém s nastavením. Bohužel i po volbě většího rozlišení to je stále hrozné, co past posílá v noci, ve dne se to dá, ale taky bída. Jsem zvyklý na kvalitu snímků z GSM pastí jiných výrobců (nebudu uvádět, abych jim nedělal reklamu), ale ne na tento ubohý standard za tyto peníze. Ostatně dobře mým zkušenostem s kvalitou snímků v noci odpovídá porovnání foto od člena BohusR. Musím mu dat za pravdu!!!!

Menu:
Možnosti nastavení v menu jsou na nej výrobek Bunaty dost mizerné, nejde nastavit zárověň denní report a odesílání a řada maličkostí, které by za ty peníze potěšily. Systém ovládání a menu mně osobně vůbec nevyhovuje, ale dá se snad přežít - je to můj osobní názor.


Bunaty je určena jen pro ČR - jaký číňan to vyrábí, se nedá dohledat a podpora na webu a kromě snůšek žvástů o tom jak je Bunaty jedinečná a vynikající, úspěšná a kvalitní - nikde nic. Běžné vlastnosti, které mají jiné pasti jako samozřejmé či standard jsou vyzdvihovány jako jedinečné!!??

Reakce člena "zpuan" na tomto foru je legrační. Asi trefil BuhusR hřebíček na hlavičku a bude to dodavatel..ha ha ha ....
Řečmi o hanění konkurence odvádí pozornost od skutečnosti - o mizerné kvalitě snímků v noci, která je patrná z doložených snímků. Místo aby nabídl řešení - třeba radu jak lépe fotopast nastavit, aby snímky v noci byly aspoň čitené - nový update atd.... Bohužel to vypadá na problém s kvalitou HW - snímacího čipu této fotopasti - on víc neumí.


Možná jsou ostatní pasti od českého Bunaty povedenější a rád bych tomu věřil. Každý produkt se vždy nevyvede. Např od UOvision UM595 má ještě horší kvalitu snímků v noci než Bunaty, ale UM785 stejného výrobce je naprosto vynikající. Neuvěřitelný rozdíl dvou produktů za srovnatelnou cenu u jednoho výrobce.

Produkty Bunaty může prodávat obrovská masivní reklama o Nej fotopasti na trhu, ale skutečnost, že moje Bunaty Full HD 4G je nepovedený a nekvalitní šunt - výrobek je neoddiskutovatelná !!!!!!
Přeji ostatním uživatelům, aby jim Bunaty fungovaly lépe než mě. Je dobrý si kvalitu fotopastí i od jiných výrobců srovnat, ale ne každý má finance, aby kupoval produkty na své porovnání zkusmo. Není to levná záležitost!! A nejnižší cena není vše - bývá vykoupena nižší kvalitou!!
Vše co píšete je nesmysl a pouhá pomluva. ! Ubohost! Prozradtě své jméno a napište mě napřímo na Info@bunaty.cz ! A já Vám garantuji , že když jste tak nespokojený vrátím všechny peníze bez ohledu na to jak máte Fotopasti staré ! Jedno je jisté, že BUNATY leží v žaludku mnoha prodejcům , ano je to tak, stačí se podívat na prodeje a proto konkurence musí pomlouvat ,ale takto okatě , kdy je zcela jasné, že to co píšete nemohl napsat běžný uživatel jen potvrzujete to co píšu -)
Michal Kremilek
Nový návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: ned 21.3.2021, 13:31

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Michal Kremilek »

Dobrý večer pane Kvoch :)

Nevím o tom, že bychom si tykali, zda je to komentář na mou osobu.
to je v pořádku nejlepší obrana je útok :) tím, že jsme svobodný stát tak snad můžeme své zkušenosti psat kam chceme a jaké chceme.

Ale ať se dívám jak se dívám tak ja jsem pouze reagoval a souhlasil tady s pánem, který sem psal svou zkušenost ale Váš účet má celkem 5 komentářů, vždy uvádíte velkými písmeny "Bunaty" pohoršujete a nechápete jak někdo může používat něco jiného, jak foxcam, scautguard a jiné :)nemyslím si, že je na tom něco špatného jen by mě v mém věku ani nenapadlo si zakládat nepravdivý účet, ale asi s tím zkušenost máte :)
Přeji fajn večer
:wink:
M.K.

Michal Kvoch píše: čtv 02.7.2020, 8:12 konfigurační soubor načte vždy a na 100% a to jsem těch fotopastí nastavoval minimálně 10! Důvěryhodnost tebe i těch negativních komentářů je jasně patrná a jedná se přesně tak jak píšeš, konkurence tu má minimálně tři nicky , vše nově zaregistrováno , to nepřehlédne opravdu nikdo. BUNATY nonstop v lese a bez jediného problému. Zavolej si do některého z obchodů v Praze , kde ty Fotopasti prodávají a jen potvrdí co je tady napsáno -) z 99% doporučí BUNATY právě proto, že funguje spolehlivě-)
Uživatelský avatar
Georg.H
Zkušený diskutér
Příspěvky: 861
Registrován: ned 23.12.2007, 23:43
Bydliště: Slezsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Georg.H »

@M.Křemílek: nějak nechápu tvůj myšlenkový pochod :roll:
jak můžeš myslet že M.Kvoch píše tobě když tu si regly 21.3.2021 a Michal psal koment 2. července 2020 :shock:

takže tu máš taky několik účtů :?:
Uživatelský avatar
Lotr
Zkušený diskutér
Příspěvky: 2115
Registrován: úte 02.9.2008, 7:03
Bydliště: lounsko

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Lotr »

Neví někdo, co to je?

https://www.mall.cz/fotodoplnky/technax ... escription

Vypadá to jako Bunaty Mini, a ještě je to o litr levnější?!
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
myšákmartin
Nový návštěvník
Příspěvky: 25
Registrován: stř 28.10.2009, 9:14
Bydliště: Plzeň-sever

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od myšákmartin »

Neporovnával jsem parametry Bunaty a této, občas se může lišit hlavně parametr "viditelného a neviditelného" přísvitu. V popisu v odkazu to není uvedeno. Myslím si, že to bude stejný jako Bunaty jen s jinou nálepkou. Už jsem viděl prodávat pod několika různými názvy značek ty samé fotopasti s různými cenami. Mám dojem (jestli se nepletu), že to mimo jiných byla i tahle konkrétní fotopast.
P.s. stejně je to všechno z Číny 😂 😁
Michal Kvoch
Nový návštěvník
Příspěvky: 7
Registrován: pon 04.5.2020, 9:38

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Michal Kvoch »

Georg.H píše: pon 22.3.2021, 12:25 @M.Křemílek: nějak nechápu tvůj myšlenkový pochod :roll:
jak můžeš myslet že M.Kvoch píše tobě když tu si regly 21.3.2021 a Michal psal koment 2. července 2020 :shock:

takže tu máš taky několik účtů :?:
JJ máš pravdu -) ! Jasný to je na první pohled. Konkurence co pomalu krachuje, nikdo normální by takto nikdy nepsal. Několik niků a psaní nespokojených recenzí na značku Bunaty, to musí vidět naprosto každý!
Vaschek
Nový návštěvník
Příspěvky: 20
Registrován: sob 13.11.2010, 22:14

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Vaschek »

Prvni past Bunaty GSM jsem koupil asi pred tremi lety kamaradovi k narozeninam a take mu ji spravuji.Svoji jsem dostal pred rokem a u obou shodne - posilaji spolehlive,baterky drzi obstojne nicmene kvalita snimku me rekneme zklamala.U prvni pasti jsem to resil s prodejcem,nahran novy soubor atd....no ,k zadne zasadni zmene nedoslo.Zkousel jsem ruzne nastaveni a je to proste jak to je.Uz jsem se s tim smiril,bo na neustale prenastavovani a zkouseni nemam cas ani naladu.Poznam zda se jedna o srnce ci srnu ale precist treba co ma na hlave ,to opravdu ne.Mluvim o vzdalenosti 2-10m
Druha past to same takze to beru ze to tak asi ma byt.
V kazdem pripade kdyz si s klegy vymenujem fotky komu co chodi,maji opravdu lepsi .....
Takova je ma zkusenost.Nevylucuji ze muze byt chyba v nastaveni ale nemyslim si to.Proste uz jsem vyzkousel vsechno mozne.V
Michal Kvoch
Nový návštěvník
Příspěvky: 7
Registrován: pon 04.5.2020, 9:38

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Michal Kvoch »

myslím, že kvalita TOP
Přílohy
269731739_6957549940923549_6479156046755088165_n.jpg
269731739_6957549940923549_6479156046755088165_n.jpg (88.71 KiB) Zobrazeno 2717 x
272744366_5089735574390786_4617918925849836952_n.jpg
272744366_5089735574390786_4617918925849836952_n.jpg (81.89 KiB) Zobrazeno 2717 x
272738095_10223876894184104_8564958704459734316_n.jpg
272738095_10223876894184104_8564958704459734316_n.jpg (35 KiB) Zobrazeno 2717 x
Nashe
Nový návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: ned 08.1.2023, 5:09

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Nashe »

Zdravím pánové mám dotaz ohledně Bunaty fotopasti, fotky co odesílá na e-mail potažmo na mobil jsou ty stejne co se uloží na sd kartu nebo i jiné ? A když zapnu fotopas zasviti mi bílá dioda ale displej se mi nerozsviti.
Nashe
Nový návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: ned 08.1.2023, 5:09

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od Nashe »

A ještě bych měl prosím jeden dotaz když mám gsm modul je potřeba mít na odesíláni fotografii v zařízení kartu ? Nebo mi postačí simkarta ?
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 410
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopast BUNATY

Příspěvek od gonias »

Ahoj, ano pro fungování fotopasti s gsm je třeba SD karta, mám za to, že hned v 1.bodu návodu je tato informace uvedená. Data odesílá stejná, jako se ukládají na paměťovou kartu. Fotopast vyfotí, uloží, odesílá.
Ideálně je třeba opravdu udělat vyjímku, otevřít návod a postupovat dle pokynů.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP, S&B SPCE
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
Odpovědět