Brokovnice CZ-USA

Vše o brokovnicích
Královák
Nový návštěvník
Příspěvky: 24
Registrován: stř 17.9.2014, 21:45

Re: Brokovnice CZ-USA

Příspěvek od Královák »

Mate nekdo zkusenosti s novymi kozlicemi CZ Drake a Premier?
Uživatelský avatar
Georg.H
Zkušený diskutér
Příspěvky: 861
Registrován: ned 23.12.2007, 23:43
Bydliště: Slezsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Brokovnice CZ-USA

Příspěvek od Georg.H »

Pro CZ by to měla vyrábět Huglu.
Co jsem mohl vidět nové modely tak nic moc.
jira
Častý návštěvník
Příspěvky: 52
Registrován: ned 01.3.2020, 15:42

Re: Brokovnice CZ-USA

Příspěvek od jira »

Ahoj, tak jsem koukal na stránky CZ-USA a musím konstatovat že je tam celkem velký výběr brokovnic. Jen by mě zajímalo jestli náhodou někdo neví zda je možné si objednat i modely které se u nás momentálně standartně nenabízí. Líbila by se mi totiž některá z dvojek. Dvojka to je taková " víc myslivecká" brokovnice. Dle mého soukromého názoru.
Naposledy upravil(a) jira dne stř 18.5.2022, 17:45, celkem upraveno 1 x.
Myslivec Milda
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 295
Registrován: pon 11.4.2011, 21:32
Kontaktovat uživatele:

Re: Brokovnice CZ-USA

Příspěvek od Myslivec Milda »

Tak tenhle příspěvek jsem si musel přečíst dvakrát, abych pochopil jeho smysl a na co se pan jira vlastně ptá. Zoufalý pravopis i text. Ale co už že jo, nikdo nejsme dokonalý, že. Takže jak já jsem pochopil, tak pan jira se ptá na brokovnici dvojku CZ-USA. V první řadě je nutné si uvědomit, že Česká Zbrojovka a.s. Uherský Brod ŽÁDNÉ BROKOVNICE NEVYRÁBÍ ! Všechno co se nabízí pod marketingovou značkou CZ-USA je dovoz z Turecka. ( Huglu a AKKAR ) . Když si bude pan jira chtít opravdu koupit moderní brokovnici - dvojku ( ocelová baskule, přepínač pořadí hlavní pro první výstřel, 5 ks výměnných čoků, tvrdochrom v hlavních a vyšší tlaková zkouška pro magnum brokové náboje s ocelovými broky do 4,5mm). Pak je nejjednodušší napsat do vyhledávače, např. na www.Seznam.cz, klíčová slova. Např. Akkar, Akkar dvojka brokovnice, Akkar dovozce, atd. No a vyskočí odkazy na brokovnci dvojku. Pak si každý může prohlížet, porovnávat a vybírat. Jak prosté, že .
Tommi89
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: pát 22.12.2023, 14:24

Re: Brokovnice CZ-USA

Příspěvek od Tommi89 »

Zdravíčko , jen poznatek k brokovnici cz-usa , před týdnem jsem pořídil CZ Drake 2022 v ráži 12/76 a má tornetační lilii , což znamená že je tornetovaná na ocelové broky což dříve nebylo.
Odpovědět