Kančí plátky v marinádě.

Kulinářské rady a recepty
Odpovědět
Uživatelský avatar
Zdenek41
Zkušený diskutér
Příspěvky: 3179
Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Kančí plátky v marinádě.

Příspěvek od Zdenek41 »

Marináda:6 vajec,1 palice česneku,sůl,pepř,snítku tymiánu,sojovku,hladká mouka,?krobová moučka 1:1,2 l?íce plnotučné hořčice.vše dobře roz?lehat,aby vznikla hust?í konzistence bez hrudek. Nakrájet odle?ené maso z divočáčka může být i z hrub?ího kusu nejlepší je krkovička,ale v pohodě i kýta bude ??avnatá.Naklepeme a vše dobře promícháme v marinádě a necháme v ní odle?et 24 hodin v ledničce. Zprudka osnažíme na sádle nebo oleji.Přeji dobrou chu?.
František Fořt
Věčnej rejpal ;-)
Příspěvky: 662
Registrován: pon 09.10.2006, 11:25

Příspěvek od František Fořt »

Předevčírem jsem podle tohoto Zdeňkova receptu naložil plátky z lončáka. Dnes jsem to usma?il a byla to velmi příjemná změna. Mělo to i takovou hezkou křupavou kůrku. Určitě to dám i na srnčí, které má ostřejší chu?, než divočák a lépe to to srnčí aroma zneutralizuje.
Odpovědět