Posedy a kazatelny
-
- Zkušený diskutér
Re: Posedy a kazatelny
Autor to neukazuje, ale říká, jakými způsoby hadici do země zaústit, by to kolem tak "nevonělo"
Pufr
- Michal_123
- Zkušený diskutér
Nemáte někdo nápad, jak dostat mravence z kazatelny?
Je to pojízdná kazatelna, zkoušel jsem spreje i mravenčí pasti.
Nedá se tam bejt.
Jsou to malí mravenci.
Je to pojízdná kazatelna, zkoušel jsem spreje i mravenčí pasti.
Nedá se tam bejt.
Jsou to malí mravenci.
-
- Pravidelný diskutér
Faracit plus mech. rozprašovač insekticid kontaktní
Postříkat všechny rohy kolem dokola a hlavně konstrukci posedu nejlépe hned pod boudou aby ti to neomoklo. Je to otázka tak tří aplikací a během měsíce je vyřešené. Co nezhyne na insekticid tak pojde hladem.
Postříkat všechny rohy kolem dokola a hlavně konstrukci posedu nejlépe hned pod boudou aby ti to neomoklo. Je to otázka tak tří aplikací a během měsíce je vyřešené. Co nezhyne na insekticid tak pojde hladem.
kup si cytrol forte stojí pár korun je kontaktní stačí aby mravenec přes to přelezl zatáhne to do mraveniště a je pokoj funguje i na vosy apod nemusí se stříkat celý ůl stačí najít místo kam sedají
- Michal_123
- Zkušený diskutér
Tak úspěch, použil jsem něco jiného na podobném principu. Stálo to cca 50Kč, ale nefungovalo to nasypat v kazatelně. Musel jsem najít hnízdo (bylo hned pod pod tím) a nasypat to do něj.
Díky za rady.
Díky za rady.
S kolegou jsem sklepli posed s podestou,říkáme mu "na Orenburgu" ,druhá fotka ukazuje výhled s posedu mírně na pravou stranu kde již vnadím na černou v kukuřici a čekám až se obrátí vítr nebo na bezvětří.
-
- Zkušený diskutér
To je na siláž nebo hnojiště?
Bývalá siláž, dnes se to požívá jako hnojiště, převážně od koní.
Dobrý den a myslivosti zdar, máte prosím někdo zkušenost s tímto posedem od firmy Automena am-kovo?
https://www.nosicenatazne.cz/am-posed-r ... kt/258/37/
Přemýšlím nad nákupem pár kusů do honitby, vypadá celkem nezničitelně. Vzhledem k tomu, že nemá dost času neustále stavět nové přenosné žebříky ze dřeva se to jeví jako velmi dobrá alternativa.
Díky za info
https://www.nosicenatazne.cz/am-posed-r ... kt/258/37/
Přemýšlím nad nákupem pár kusů do honitby, vypadá celkem nezničitelně. Vzhledem k tomu, že nemá dost času neustále stavět nové přenosné žebříky ze dřeva se to jeví jako velmi dobrá alternativa.
Díky za info
- Michal_123
- Zkušený diskutér
Nosnost 115kg by mě dost neuspokojovala.
Není to jenom tím že vážím víc ,ale i kdyby ne, za pár let to orezne a naddimenzování u takovéto věci rozhodně není ma škodu. Ono zůstat někde v noci ležet pod žebříkem není moc pěkná představa.
Bylo by to samozřejmě těžší a vzhledem k ceně železa nezanedbatelně dražší.
Není to jenom tím že vážím víc ,ale i kdyby ne, za pár let to orezne a naddimenzování u takovéto věci rozhodně není ma škodu. Ono zůstat někde v noci ležet pod žebříkem není moc pěkná představa.
Bylo by to samozřejmě těžší a vzhledem k ceně železa nezanedbatelně dražší.
Eště střechu.
Ale jako nápad to řešení není blbost.
Ale jako nápad to řešení není blbost.