Nový termovizní zaměřovač PARD TS 31 s LRF

Noční vidění, termovize a podobná elektronická zařízení. Vaše zkušenosti, rady a dotazy
Odpovědět
petr58
Nový návštěvník

Nový termovizní zaměřovač PARD TS 31 s LRF

Příspěvek od petr58 »

Zdravím,prosím o vaše názory, rady ,postřehy k novému termoviznímu zaměřovači PARD TS 31 s LRF?
Jaké jsou zkušenosti získané provozu, kvalita objektivu a nebo popř. co nefunguje ?
Osobně ho mám a uvítal bych i jiné typy zaměřovacích křížů.
Petr
Václav 11
Nový návštěvník

Re: Nový termovizní zaměřovač PARD TS 31 s LRF

Příspěvek od Václav 11 »

Zdravím, uvažuji o koupi tohoto výrobku jaké máte zkušenosti po sezoně?? Ještě jsem koukal na hikmikro tak hledám informace děkuji
petr58
Nový návštěvník

Příspěvek od petr58 »

Zatím zkušenosti pozitivní.Je nová aktualizace, změna je v ovládání zvětšení. Uloveno zatím asi 4 ks. Jak jsem již psal, uvítal bych firmware zaměřovacích křížů- typ s větší tečkou uprostřed nebo jak uvádí poláci v testu ts31 malý křížek.Psal jsem již na Pard.com, nevím zda budou reagovat
Petr
Firimoraj
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Firimoraj »

Ahoj, chci si koupit Pard TS31 LRF s 35mm čočkou,a mám dotaz dá se stimto termem lovit na vzdalenist 170m+ . Mám nv.PARD 008 S i na tuto vzdálenost lovim lišky tak mě zajimá jestli je to reálné myslim tim přiblížení , jesti v termu není na tuto vzdalenost například liška tak malá,že se na ní nedá zamířit. Děkuju za odpověď.F
petr58
Nový návštěvník

Příspěvek od petr58 »

Mám Pard TS31 a lišku mûžeš lovit i dále ( na kolik si troufneš). Buďto si zvětšíš přiblížení 2x, nebo si dáš obraz v obraze. Jinak už prodávají Pard Pantera ten je už novější a asi lepší A pokud budeš mít LRF tak změříš a kříž se posune kam budeš mířit a je to
Petr
Drapalikzn
Nový návštěvník

Příspěvek od Drapalikzn »

https://youtu.be/98P_l0m2vmw?si=ne6_Ymqt1UM1OgiP

Tohle je video z parda SA 62-35, coz bude asi stejna kvalita obrazu.
Ve skutecnosti je ten obraz daleko ostrejsi a kvalita se stratila prenosem dat wifinou.
Selata mely cca 10-15 kg
Kolem 150 m je tim videt i bez zvetseni (bez rozmazani) porad celkem obstojne.
Firimoraj
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Firimoraj »

Ahoj, nemáte prosím někdo videa z termo puškohledu Pard TS 31-35? Chtěl bych vědět jak to kouká. Pokud by jste někdo měl, mohl by jste mi ho poslat třeba na Whatsapp?děkuju tel.napíšu do souk.zpravy diky za ochotu
Ferenc
Nový návštěvník

Příspěvek od Ferenc »

Ahoj,
taky se přidám s prosbou o videa. Spíš by mě ale zajímala varianta s 45 mm čočkou. Ale za každou odpověď budu rád.

Předem děkuju.
Georg.H
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georg.H »

Můžu udělat videa z Pard Pantera 480 50 čočka
Což jsou novější verze. Za skoro stejné peníze.
Firimoraj
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Firimoraj »

Ahoj, tak Ts 31-45s Lrf zakoupen.Zatím jsem spokojenej,kouká docela dobře, přiložená montaž k TS je hliníková,takže jsem koupil ocelovou.Ts se mi podařilo nastřelit na 3 rány +2 jsem nástřel ověřil. Střílel jsem na 50m na terč který byl 1cm velký (nevím jak v TS byl terč velký to nejde odhadnout )🤔 ale nstřelení docela v pohodě. LRF docela dobrý,pokud se měří vzdálenost z posedu tak je to v pohodě, ale pokud ze země tak stačí nepatrně uhnout a měření je nepřesné.Ovladání je vpohodě el.zdroj mi vydrží při pozorování zvěře 2 čekané po 3hod. Když jsem pozoroval na 180m kočku, tak se dala tečka na ní v pohodě udržet. Pokudby jste chtěli nějaké video tak napište do SZ, nebo je teď na youtube zadejte -firimoraj firimoraj - a najdete tam video z lovu černé zvěře 35 kg na vzdál. 100m. Myslím si že se trochu vyplatí sledovat na netu ceny těchto term.protože TS31-45lrf se tak nějak prodáva za 50tis, a někteří prodejci se jich začali zbavovat a porodávají je i za 29800kč🤟 zajimalo by mě jaké jsou náklady na výrobu a i když sleví o 20tis tak pořád asi neprodávají pod cenou🤔to by byli špatní obchodnici
Odpovědět