. Na 3 kolo celé mi už nevyšly náboje tak jsem dal 5 stanovišť ze sedmi a to jsem měl taky 5 takže asi by bylo mírné zlepšení ale pořád nic moc. Nábojům to nepřičítám ty jsem měl i loni - SB Super Skeet 28g a zahrdlení stejné taky cylindr a 1/4. Kolega z práce který se mnou začal chodit a půjčuje si ode mne flintu, střílel svůj standart taky 5+5 třetí kolo už nestřílel. Ale aspoň že flinta zezadublovala.
 . Na 3 kolo celé mi už nevyšly náboje tak jsem dal 5 stanovišť ze sedmi a to jsem měl taky 5 takže asi by bylo mírné zlepšení ale pořád nic moc. Nábojům to nepřičítám ty jsem měl i loni - SB Super Skeet 28g a zahrdlení stejné taky cylindr a 1/4. Kolega z práce který se mnou začal chodit a půjčuje si ode mne flintu, střílel svůj standart taky 5+5 třetí kolo už nestřílel. Ale aspoň že flinta zezadublovala. Jinak na té naší střelnici je jasné že to je i o tréninku (těch 5 zásahů v prvním kole jsem tomu i přičetl), většinou teda po jednom kole trochu dráhu holubů mění aby si střelci nezvykli ale nějaký obrovský rozdíl to není. Ale u těch SB Steel skeet mě to fakt překvapilo. Jednou jsem ho dal i na holuba který vylétá podobně jako trapový a navíc je ze skeetového postoje takže už první rána je celkem daleko a holub na cucky.

.
 . asi páteční výroba
  asi páteční výroba   

!
!