FOX CAM 3G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Róža
Nový návštěvník

Re: FOX CAM 3G

Příspěvek od Róža »

Musíš zvětšit rozlišení fotografií pomocí příkazu formou SMS. Máš to v návodu
zadyz
Nový návštěvník

Příspěvek od zadyz »

Ahoj fotopast FOXCAM 4G mi pořád hlásí Error 1000? nevíte čím by to mohlo být
Jindřich Beran
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Jindřich Beran »

Mám asi jen technický dotaz. Mám fotopast FoxCam 4G, ale princip nastavení bude asi stejný. Jde mi o emailovou adresu v SERVER SETTING. To, předpokládám, není email, na který budou chodit fotky. Email, kam budou chodit fotky, se zadávají do sekce Email Setting (5 kolonek). Email v Server Setting si mám napřed nějaký vytvořit na seznam.cz? Ale proč bych měl někam jinam, tedy do fotopasti, uvádět heslo emailu? Nevím, jak fotopast funguje, ale je tam SIM s daty. Tak tedy nejde a nefunguje to tak, že z telefonního čísla vložené simky přes operátora se neposílají data na adresu, kterou zadám?
mza
Nový návštěvník

Příspěvek od mza »

Odeslání emailu z fotopasti musí zprostředkovat nějaký server, fotopast jako taková to neumí, ta ho jenom vytvoří a předá serveru k odeslání. Většina serverů pro odesílání vyžaduje přihlašovací údaje. Je to proto, aby tyto servery nebyly zneužívány pro spam apod.
Fotopast má buď od výrobce server pro odesílání "na tvrdo"(výrobce fotopasti poskytuje vlastni smpt server) nebo se musí ručně nakonfigurovat jiný smtp server, podle podmínek toho kterého smtp serveru.
Je riziko(jistota), že se heslo z fotopasti k smtp serveru se dozví výrobce fotopasti, případně někdo další.
Jindřich Beran
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Jindřich Beran »

Díky za vysvětlení. Vytvořím si nový email, který bude jen k této fotopasti. Ještě že takto nefungují například banky :lol:
Odpovědět