HIKMICRO FALCON FH25
-
- Administrátor
Re: HIKMICRO FALCON FH25
dreamer4u - při stejném objektivu kreslí obě varianty stejně protože rastr čipu je stejný. U varianty 640x512 bude ovšem díky většímu čipu větší zorné pole, což vede při stejném displeji ke zdání jemnější kresby. Pokud ale digitálním zoomem nastavíš stejné zvětšení jako je základ u 384x228, jsou oba obrazy stejné.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Máte někdo zkušenosti s pozorovákem HIKMICRO LYNX LH25 2.0 nebo můžete někdo porovnat s HIKMICRO FALCON FH25?
Nemám zkušenosti s LH25 2.0 jen s verzí 1.0 v době, když jsem rozhodoval mezi prvním Falconem FH35 a LYNXem 25 v 1.0. Ostření objektivu a korekce oční vady u Linxe je absolutně nepraktické slušně řečeno.
Objektiv a způsob ostřeni verze 1 i 2 je téměř stejný. V zimě, když používáš rukavice špatně se s objektivem ostři jak je ten prstenec malej. Když nemáš rukavice a ve tmě hledáš objektiv a chceš doostřit tak prstem jsem si pořád zapatlával objektiv i když jsem se snažil. U Falcona tento problém vážně není.
Takže za mě Falcon jasná volba jen bych raději připlatil a šel do 35 mm objektivu. Toto jsou mé osobní zkušenosti a Falcony mám doma dva. Měl jsem několik termovizí od různých výrobců a Hikmicro ve Falconu je jasná volba.
Objektiv a způsob ostřeni verze 1 i 2 je téměř stejný. V zimě, když používáš rukavice špatně se s objektivem ostři jak je ten prstenec malej. Když nemáš rukavice a ve tmě hledáš objektiv a chceš doostřit tak prstem jsem si pořád zapatlával objektiv i když jsem se snažil. U Falcona tento problém vážně není.
Takže za mě Falcon jasná volba jen bych raději připlatil a šel do 35 mm objektivu. Toto jsou mé osobní zkušenosti a Falcony mám doma dva. Měl jsem několik termovizí od různých výrobců a Hikmicro ve Falconu je jasná volba.
Mám dle doporučení že začátku vlákna Falcon 35. A musím říct naprostá spokojenost. Co jsem měl možnost se podívat přes Pulsar a ještě jednu, značku už nevím co to bylo, ale byla to jedna z prvních termovizí, tak musím říct, že jsem rád za Falcona. S tou starší termovizí samozřejmě nelze úplně srovnávat, byla to asi opravdu jedna z prvních. Plus jak bylo zmíněno v předchozím příspěvku, manipulace v rukavicích úplně v pohodě.
Díky za informace, ale už jsem pořídil HIKMICRO LYNX LH25 2.0. Objektiv 25mm jsem vzal z důvodu širšího zorného pole, protože na většině míst kam chodím nevidím dál než 200 m. Zatím spokojenost, hlavně aby to vydrželo. Jak to bude v zimě se uvidí.
Zdravím panové. Jdu sem na forum s prosbou. Po delší době kdy jsem tuhletu věcičku nepoužíval jsem jí dal na nabíjení a potom zapnul. Po zapnutí jsem nebyl schopen zaostřit obraz. Dělal jsem všechno možné přední čočku , dioptr ale stále nic. Pouze na krátkou vzdálenost cca. kolem 2 až 3 metrů nepatrné známky obrazu. Nevíte co se mohlo stát. Na webu hledám a nic memohu najít. LYNX Pro LH25 již starší cca. 4 roky.
Děkuji za rady Pepa
Děkuji za rady Pepa