Hikmicro Alpex 4K
Hikmicro Alpex 4K
Zdar, prosím majitele toho přístroje, zda by mi napsali nevýhody tohoto přístroje a zda kdyby se znovu rozhodovali, jestli by do tohoto přístroje znovu šli...
Díky. L
Díky. L
Re: Hikmicro Alpex 4K
Já ho mám s dálkoměrem. Přechod z Pardu NV008 byl jako přílet kosmické lodě. Lovím s tím jak ve dne, tak v noci a mám externí přísvit. Za mě super a nespekuluju, co by kdyby a co bych mohl koupit třeba teď.
ako dlho ti vydrži pri love vonku bateria v tychto chladných mesiacoch ?
Mne niekoľko večerov. Vôbec to neriešim, puškohľad zapínam iba keď idem vystreliť. Na pozorovanie mám termo do ruky s diaľkomerom.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
Ma zabudovane 2 baterie a jednu vymennou. Nosim s sebou nahradni baterii do prisvitu a nocaku. Dobijeci fenixy.
U elektroniky pocitam s tim, ze vydrzi ty cca 3 mozna 4 roky. Proto nema smysl porad spekulovat. Na nature vive jsem si to obesel, vyzkousel, a pak promyslel a koupil.
U elektroniky pocitam s tim, ze vydrzi ty cca 3 mozna 4 roky. Proto nema smysl porad spekulovat. Na nature vive jsem si to obesel, vyzkousel, a pak promyslel a koupil.
Zdravím všechny
Mám Alpexe s dálkoměrem a chci se zeptat,laser mi bliká v jiném místě než je ten křížek
dá se nějak posunout?
Doufám že jo.Dik za odpověď jakoukoliv
Mám Alpexe s dálkoměrem a chci se zeptat,laser mi bliká v jiném místě než je ten křížek
Doufám že jo.Dik za odpověď jakoukoliv
Neprisel jsem na to jak. myslim si, ze to nelze a maji to nakalibrovane prave na ten bod.