Sabatti Rover Hunter
Sabatti Rover Hunter
Máte někdo praktické zkušenosti s opakovací kulovnicí Sabatti Rover Hunter? Přesnost, chod spouště, zpracování…
-
- Nový návštěvník
Re: Sabatti Rover Hunter
Zdravím, dnes jsem nastřelil Rover Hunter Pro v .270W na Sako Hammerhead 10.1. Dvě posledni kontrolní rány se mi dotkli. Takže přesnost by nemusela být špatná. Chod závěru subjektivně tužší- ale je to funglovka. Na spousti je fr.napinacek- bezproblemu. Zpracování za mě parádní, výrazná kresba na dřevě, vyměnil jsem licnici za trochu vyšší a sedí mi dobře. Dlužno dodat že mám 2 roky sabbati rover tracker v 9.3 takže co se zpracování týká věděl jsem že mi tahle flinta sedí. Až ji pořádně vyvětram napíšu víc.
-
- Nový návštěvník
Re: Sabatti Rover Hunter
Zdravím po čase. Tak zkušenosti po prvních 5ti kusech - nemám co vytknout. Sici kolouch, muflonce, dance dva srnci od 60 do 165 m a z flintou není jediný zádrhel. Mám na ni tlumič Stalon 149 ale při manipulaci nijak nepřekáží. Převážně s ní sedím, na soulani mám rover tracker. Chod závěru vlastně ani nevnímám- naprosto intuitivní. Zásahy tam kam je pošlu takže toho bych se taky nebál. Vsechny kusy buď v ohni nebo do 15 m (muflonce a 1 srnec-tam byl ale zásah na jatrech) což je ale možná spíš do kapitoly o razi nebo strelivu. Za mě jsem.se rozhodoval pečlivě a dlouho a jsem spokojenej.