Pre 458 SOCOM by bola zaujímavá strela podobná tej od Twenty Nine. Čiže s váhou okolo 450 grainov a hrot strely by mal byť dutý aspoň do 1/3 dĺžky strely. Ideálne s plastovou špičkou. Samozrejme bez tých bočných výrezov. Ťažisko by bolo v zadnej časti strely, resp. v zadných 2/3. Potom by to zvládli aj bežne stúpania. Asi budem musieť presvedčiť obsluhu nejakého CNC centra, že to má vysokú prioritu.
Terčová střelba SUBem
Re: Terčová střelba SUBem
Jeden nikdy nevie… budem na to zvedavý.
Pre 458 SOCOM by bola zaujímavá strela podobná tej od Twenty Nine. Čiže s váhou okolo 450 grainov a hrot strely by mal byť dutý aspoň do 1/3 dĺžky strely. Ideálne s plastovou špičkou. Samozrejme bez tých bočných výrezov. Ťažisko by bolo v zadnej časti strely, resp. v zadných 2/3. Potom by to zvládli aj bežne stúpania. Asi budem musieť presvedčiť obsluhu nejakého CNC centra, že to má vysokú prioritu.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
ideál v monolitu pro 458 je kolem 300-350gr. To je hotová věc. Proto jsem na větší váhy rozjel projekt 510whisper.
Objednal som jedno balenie kanadských striel Campro. Je to klasika olovo, plášť to nemá, ale je na tom nanesená vrstva medi s hrúbkou 0,2mm. Videl som terč na 100m, vyzeralo to veľmi slušne. Naládované s Vihtavuori N120. Váha strely 550gr., tvar ktorý sa označuje všeobecne ako Spitzer. Tak som zvedavý. 
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
takže jdeš do závodu 4.4. ?? O to větší bych měl se 458 motivaci.