Přestavby zbraní aneb jak si něco zbastlit

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
haluziak
Pravidelný diskutér

Re: Přestavby zbraní aneb jak si něco zbastlit

Příspěvek od haluziak »

Obrousit a natřít je kolik? Hodina práce? Epoxid další a stál mě 300kč, upravit spoušťaák no to bude chvilku trvat ale...

PS já bych si klidně vzal mé vymazlené ARko ale všichni furt držkují, tak jsem jim udělal radost a sehnal si bazmek ve "dřevě" (ne že by na něj nedržkovali).
Beware of old men in profession where men die young.
SoukuM
Pravidelný diskutér

Příspěvek od SoukuM »

Obrousit a natřít za hodinku :D , dělal jsi někdy pažbu? O zbytku nemluvě. Dám ti radu, píchni to k rajčatům nebo to dej někomu zadarmo a kup si nějakou normální flintu než bys na naháňkách kriploval zvěř rusáckým krumpáčem. MS
9,3x62/8x57JS/270 Win/20x76/9 para/45ACP/10 mm Auto
haluziak
Pravidelný diskutér

Příspěvek od haluziak »

Co vše člověk nenajde když hledá :D
mitigátor impulzu zpětného rázu
nadpažbí s lištou
lišta namísto hledí (ta se dá sehnat i obráběná)

PS s pažbami a se dřevem nemám moc zkušeností, max jsem občas obrousil zahradní nábytek a natře ho olejem (a i ten jsme si posledně pořídili hliníkový). Schválně si to stopnu až se do toho pustím.

PPS SoukuM pokud víš o nějaké samonabíječce na náboj středního balistického výkonu, ze které některým nepraskne žilka (jo líbil by se mi upper v 6,5Grendel nebo 6,8SPC) tak povídej, hledal jsem ale moje google fu je v poslední době nějaké slabé.
Šumavák
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Šumavák »

haluziak píše:...pokud víš o nějaké samonabíječce na náboj středního balistického výkonu, ze které některým nepraskne žilka...
Co relativně vypadalo jako lovecká samonabíječka, nebo spíš jako takový hybrid útočné pušky a lovecké zbraně, byla ta předělaná Sa-58, prodávající se pod názvem PPK Holice KSK, nebo tak nějak... Občas se to objeví v inzerátech, někdy za to chtějí nesmysl, jindy by to šlo...

https://www.armeriatomei.it/wp-content/ ... -KSK-1.jpg
Sejenik
Častý návštěvník

Příspěvek od Sejenik »

Dobrý večer. Za mě je 7,62x39 na naháňky k ničemu. Ta tabulková energie daná zákonem je s odřenýma ušima. Automat bude mít ještě menší. Na naháňkách se střílí v pohybu takže pravděpodobnost umístění horšího zásahu je větší….. Prodává se spousta automatů v 308, která by slušela nahankovemu automatu více.
CZ550 Excelent 30-06, Zeiss V6-2,5-15x56, Haenel Jaeger9 8x57jrs, Meopta 7x56 3100RD, Sightline 455, ZKM451, Bettinsoli Sporting 12x76, CZ Drake 12x76, IŽ18 MH 16x70, Německý křepelák.
lovec
Zkušený diskutér

Příspěvek od lovec »

Do Browninga, alebo do Benelli nevrazíš 30-ranový banán... :twisted:
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Michal_123
Zkušený diskutér

Příspěvek od Michal_123 »

Do Benelli Argo se dá koupit desetiranný zásobník. Ale je to celé nesmysl.
Haluziak nehledá ideální naháňkovou zbraň, ale hraje si, protože ho to baví.
Přitom ho tahle flinta bude stát na naháňce tipuji odchod z nástupu, nebo dost peněz na Poslední leči. :lol:
Sejenik
Častý návštěvník

Příspěvek od Sejenik »

Dobrý večer. U Benelli nevím, ale do BARa jsem ten zásobník na deset kousků viděl. Jen pro rozšíření mých obzorů- žil jsem v domnění, že SKS má jenom schránku. Jde předělat na zásobník?
CZ550 Excelent 30-06, Zeiss V6-2,5-15x56, Haenel Jaeger9 8x57jrs, Meopta 7x56 3100RD, Sightline 455, ZKM451, Bettinsoli Sporting 12x76, CZ Drake 12x76, IŽ18 MH 16x70, Německý křepelák.
haluziak
Pravidelný diskutér

Příspěvek od haluziak »

Jde třeba Tapco pažbou ale i jinými způsoby. Ale já nechci aby měla zásobník, naopak chci aby se do ní vešli právě dva náboje a třetí do komory. Aby byla ve dřevě a vypadala jako klasická flinta. Jen aby byla trochu přesnější a když mačkám spoušť tak bych nemusel mít pocit že tahám traktor, do skalnatého kopce a s vypuštěnými gumami.
Odpovědět