Kdyz vykonejsi razi tak jakou? (ukazky strelby)
-
Pavel.K.
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pro Whool
Ne,máš pravdu s tou 8x68S pravdu
vždycky se nechám unést nějakou myšlenkou o nějakym kanónu!!!! 8x57JS bude lepší volba pro ty naše podmínky. To ví? to pořízení PRVNÍ flinty je moc těžký asi pro každýho a tak lítá od jedný ráže ke druhý!!
a co teda myslíš že je lepší do 8x57JS za střelivo 1nebo 2jaderné? někdo říká že rozdíl poznat není a někdo zase že je velký rozdíl! co si myslíš ty 
-
vhool
K tvemu dotazu:nejvic mi v 8x57JS vyhovuje Norma Vulkan 12,7g.poměr cena /výkon je vynikajici a poškozeni zvěřiny taky.takže doporučuji Norma Vulkan 12,7g
-
Pavel.K.
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pro Whool
Tak jo až si pořídim flintu budu kupovat 8x57JS, a snad to bude flinta kterou už nebudu měnit alespoň ráži, no a optiku zezačátku nějaké to starší T, a až našetřim tak si chci koupit Meoptu Artemis 2100 7x50 s červeným bodem, má ho známej a je s tim vidět opravdu moooc pěkně!!! Co říká? na můj výběr optiky? A když má ta8 malou náchylku k překá?kám to znamená co?? jako že můžu střílet přes trvávu třeba na lišku, nebo do obilí na prase?za de?tě a za sně?ení a ono to neuhne?
-
vhool
-
Pavel.K.
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pro Whool
No jo ale vona taková optika nová stojí kolem 15tis.kč, nevim za kolik se tak dá sehnat tadyta optika starší? Ale on se Možná sežene komplet flinta+montáž+optika, takovej komplet po nějakym dědou?ovi se dá sehnat tak kolem 30-40tis.kč ne?s Brnen 98?
-
vhool
-
vhool
duvod proc nemam 308 W v oblibě
.je to jenom muj nazor a nikomu ho nechci nutit !!!
http://lumberjack1.sweb.cz/308.wmv
http://lumberjack1.sweb.cz/308.wmv
dotaz
jakou to je střelou a z jaký vzdálenosti. Kdyby to bylo jenom tím že to bylo 308 tak by musela stát za h.. i 7,62-54R i 30-06 spr. což je blbost protoře rozdíl ve výkonu mezi nima tak velký není spíš si tipnu že měl příliš tvrdou sřelu na toho mrňouse
-
vhool
-
vhool
jo je to stazeny z nejakyho us webu.co mam reference na 308W tak na srnci neni problem,to asi vis lip nez ja ale tady v krusnejch horach si u vysoky na tu 308 dost stezujou a vetsi cuniky taky.parkrat jsem byl na dohledavce a vetsi jelen po komorovy rane byl i 350m daleko a parkrat se ani nedohledalo.Pred loni u nas jeden strelil prase na meko a slo 1,5km v kruhu !!!,nasli jsem ho druhy den nahodou.