Lov holubů
-
Michal Máčalík
- Častý návštěvník
No já osobně lov drobné zvěře nepro?ívám,ale někde na DVD mám záběr při lovu hřivnáčů v Anglii (???) , kdy před zá?titou na potřebný dostřel byla trojno?ka s motorkem a s převodem napájena na autobaterii (ze zá?tity) .Na motorku byly uchyceny 2 ?elezné pruty o délce asi 1,5m a na konci vidlice.Do každé této vidlice lovci umístnili a dobře připevnili uloveného hřivnáče s rozta?enými letky.Motorek balabány otáčel dokola,balabáni se pohupovali a nálety hřivnáčů byly na videu opravdu intenzivní.Ale teď nevím,jestli naše legislativa to vůbec povoluje .

Je to k vidění na www.youtube.com, dost pochybuji ze by se tam připevnil ulovený holubMichal Máčalík píše:....Do každé této vidlice lovci umístnili a dobře připevnili uloveného hřivnáče s rozta?enými letky.Motorek balabány otáčel dokola,balabáni se pohupovali a nálety hřivnáčů byly na videu opravdu intenzivní.Ale teď nevím,jestli naše legislativa to vůbec povoluje .![]()
holuby
Ahoj lovci
Tak co nevidět nám začne doba jejich lovu
Jak pak se naně vy letos chystáte???
holoubci
Zdravíčko, já chodím od pátku tak ob den.Zatím sem střelil 4 a všechny brokama.Přivezl sem si z dovolené z řecka dva plastové balabány a nemu?u si je vynachválit...Lítají tu ke kraji lesa na hnuj.Nádherný lov.Pozdějc dodám foto. 
Tikka T3x varmint 243win, GRS bifrost, Zeiss V6 2-12x50 BT
Blaser R93 profesional 8x57JS, Doscter 3-12x56
CZ452FS 22wmr sightron 4-9x40
Iž26 16/70-16/70
Blaser R93 profesional 8x57JS, Doscter 3-12x56
CZ452FS 22wmr sightron 4-9x40
Iž26 16/70-16/70
-
Michal Máčalík
- Častý návštěvník
hřivnáči
Zdravím všechny
tak už mám 3 holuby,počkal jsem si na ně pod jednou tře?ní na kraji lesa

-
ČENDA
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně je posekané obilné pole a začali na něj hřivnáči lítat a hledat vypadané zrní. Včera se mi povedlo ulovit 3 tak budou dnes k večeři s nádivkou. Jinak nebýt toho že uprostřed stojí sto?ár obrostlý bezinkama tak bych neměl ani jednoho. Jsou děsně opatrný a nedá se k nim přiBlížit.
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD