No to je paraaada!
 )))))))))))
)))))))))))Jenze ty mas 210tku a ta asi jede o dost lip nez moje stara vycvochtana 207cka. Me to sotva uveze

Já jezdil chvilku do lesa na kole a vozil srnčí v kozelci na řidítkách. Potom co jsem hodil hubu
 Já jezdil chvilku do lesa na kole a vozil srnčí v kozelci na řidítkách. Potom co jsem hodil hubu   tak začal jezdit teréním vozem Lada 1500.
  tak začal jezdit teréním vozem Lada 1500.   Měla jednu nevýhodu. Vysoko kufr. Srnčí bylo v poho, ale jednou jsem tam dával lončáka 60kg a to jsem domu přijel jen v trenkách, protože vše ostatní bylo od barvy.
 Měla jednu nevýhodu. Vysoko kufr. Srnčí bylo v poho, ale jednou jsem tam dával lončáka 60kg a to jsem domu přijel jen v trenkách, protože vše ostatní bylo od barvy.  

Teď mám tereňáka pe?ot 205 D. Ten už je v pohodě.
 Teď mám tereňáka pe?ot 205 D. Ten už je v pohodě. Co s náma za?íjou,chtěl bych vidět nějakou jinou
 Co s náma za?íjou,chtěl bych vidět nějakou jinou 

,napřed si při rozjezdu s již naloženým 45 kg divočákem sundal "fajfku" ze svíčky o vysoké strniště.což ho stálo půlhodinové roztlačování a o?ivování tohoto pekelného stroje a ve finále, již s motorem v chodu mu po strni?ti podklouzlo přední kolo a ...Už se válel i s divočákem.Dopravit lončáka na vzdálenost 3 km, mu trvalo 2 hodiny, tak to asi musela být pořádná anabáze...
 ,napřed si při rozjezdu s již naloženým 45 kg divočákem sundal "fajfku" ze svíčky o vysoké strniště.což ho stálo půlhodinové roztlačování a o?ivování tohoto pekelného stroje a ve finále, již s motorem v chodu mu po strni?ti podklouzlo přední kolo a ...Už se válel i s divočákem.Dopravit lončáka na vzdálenost 3 km, mu trvalo 2 hodiny, tak to asi musela být pořádná anabáze... 

Tlumiče-Simson, terénní pneu také Simson, převod silný(11z/51z),košík ochranný rámeček zadního kola...
 Tlumiče-Simson, terénní pneu také Simson, převod silný(11z/51z),košík ochranný rámeček zadního kola...   

Zpět na „Offroad aneb čím do revíru?“