Z černé játra po myslivecku.

Kulinářské rady a recepty
Odpovědět
Uživatelský avatar
Zdenek41
Zkušený diskutér
Příspěvky: 3179
Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Z černé játra po myslivecku.

Příspěvek od Zdenek41 »

500g jater,50g slaniny,mletý pepř-nové koření,3 hřebíčky,2 bobkové listy,kyselé mléko,strouhanka,50g máasla,2 cibule. Játra odblanímea na hoďku vložíme do kyselého mléka.Vyjmeme,osu?íme,rozkrájíme na plátky a protkneme slaninou.Potřeme pepřem,nov.kořenímhřebíčkem a nadrobno nasekaným bobkovým listem a dáme na dvě hodky do ledničky.Oballíme ve strouhance,na másle necháme zesklovatět cibuli a obalené platky po obou stranách usma?íme.Příloha Am, brambor,syrová obloha zeleninová.Dobrou chu? v Novém roce.
Odpovědět