Sedl jsem pred patou a prvni navstevnik byl zajicek, potom prislo na silaz par kusu srnciho, ktere se postupne obmenovalo. kratce po osme hodine jsem si vsiml rychle se pohybujiciho tmaveho fleku v cerstve pasece. Dalekohled mi ukazal samotne prasatko,tak 70 kilo, ktere se behem chvile dostavilo na hromadku silaze a zacalo se futrovat. Po pul hodine se v lese ozvalo fouknuti, lupla vetvicka a zaslech jsem i tiche chrochtnuti. Knourek na hromade na to reagoval najezenim, a rychle vystartoval po nove prichozich, aniz bych je videl, v lese to zalamalo kviklo a za chvili uz opet sam hodoval na silazi. v tu chvili jsem na nej dostal peknej vztek, zvlast kdyz asi po 10 minutach padla od kolega, ktery sedel 300 metru ode me, rana. no nic, protoze se mi domu nechtelo, tak jsem se premistil na dalsi katatelnu, ktrerou jsem si vybudoval, a tak jsem vedel ze mi tam nikdo nechodi. Zde jsem na silazi vyrusil 3 ks srnciho, ktere se po chvili vratili zpet. A cas ubihal, bylo kratce pred pulnoci, nikde ani chlup, krom toho srnciho. Potom se mi na chvliku ukazala kuna, ale nechtelo se mi delat kuli ramus. Ve ctvrt na jednu, najednou srnci zacalo prudce jistit, tri kusy odbehly a ctvrty stale jistil k takove mezicce, potom kratce beknul a take odebehl. To uz jsem dalekohledem zkoumal puvodce onoho vyruseni, ve stinu se pohnul tmavy stin a na louce se ukazaly tri kusy cerne, velky a dva male. Na nejakych 120 metru ode me s bachyne zastavila a jistila, potom se selaty udelala takovy oblouk a pomalu se mi ztratily ve kraji lesa, to jsem vsak vubec necekal, protoze jsem si byl jist ze prijdou na vnadiste. bohuzel se tak nestalo