Neříkám, že jsem nebyl spokojen, ale každé podnikání musí mít svou etiku i ohledně ceny. Pár postřehů najdete v téma zahraniční poplatkové lovy, ale k věci
 Neříkám, že jsem nebyl spokojen, ale každé podnikání musí mít svou etiku i ohledně ceny. Pár postřehů najdete v téma zahraniční poplatkové lovy, ale k věci   Letos jedu s partou přátel do stejného revíru soukromně za poloviční cenu a letecky! A cena odlovu losa ? Odlov losího býka o váze trofeje do 5 kg (paroží s vyvařenou a očištěnou celou lebkou bez spodní čelisti) stojí 525,- Euro !!!
 Letos jedu s partou přátel do stejného revíru soukromně za poloviční cenu a letecky! A cena odlovu losa ? Odlov losího býka o váze trofeje do 5 kg (paroží s vyvařenou a očištěnou celou lebkou bez spodní čelisti) stojí 525,- Euro !!!Věřím tomu, že se tam opět vrátím, protože mi učaroval nejen lov losa, vlka, ale i tamní příroda. Finančně to celé vyjde jako slušný poplatkový jelen u nás v Čechách. Jelikož Vás tu beru jako partu kamarádů v zeleném, nabízím možnost vyrazit na losy společně. Pro úplnost uvedu souhrn celkových nákladů včetně letenky na týdenní zájezd ( 1600,- Euro + 20.000,- Kč + poplatek za losa viz výše)
Otázky rád zodpovím

)
) )
  ) . Chlapi byli trochu spořiví a chtěli jet jen na 4 dny, i když jsem doporučoval jet na 6-7 dní. Počasí nebylo nic moc, dost nám pršelo, říje byla přesto slušná - losům prška oproti jelenům vůbec nevadí, ale je hůř slyšet, když los odpovídá na vábení. Odlovil se jeden slušný los, losice, několik slabších chlapi pustili a dva dobří losi  - lopatáči nám utekli bez rány. Byli hult rychlejší. Zároveň s námi byl na chatě jeden Rus a jeden Němec. Oba končili pobyt v den, kdy jsme přijeli. Rus odlovil poslední den pobytu dva losy, jednoho ráno a druhého večer. Jsou oba na fotkách níže. Němec šest losů chybil a jednoho kapitálního kňoura rovněž. Prý s ním zkoušeli cvičnou střelbu i do terče, ale netrefil ani ten. Jel domů s prázdnou a nic neplatil. Zážitků měl ale jistě spoustu. Každopádně je to lov v divoké přírodě a ten není nikdy na 100%
 . Chlapi byli trochu spořiví a chtěli jet jen na 4 dny, i když jsem doporučoval jet na 6-7 dní. Počasí nebylo nic moc, dost nám pršelo, říje byla přesto slušná - losům prška oproti jelenům vůbec nevadí, ale je hůř slyšet, když los odpovídá na vábení. Odlovil se jeden slušný los, losice, několik slabších chlapi pustili a dva dobří losi  - lopatáči nám utekli bez rány. Byli hult rychlejší. Zároveň s námi byl na chatě jeden Rus a jeden Němec. Oba končili pobyt v den, kdy jsme přijeli. Rus odlovil poslední den pobytu dva losy, jednoho ráno a druhého večer. Jsou oba na fotkách níže. Němec šest losů chybil a jednoho kapitálního kňoura rovněž. Prý s ním zkoušeli cvičnou střelbu i do terče, ale netrefil ani ten. Jel domů s prázdnou a nic neplatil. Zážitků měl ale jistě spoustu. Každopádně je to lov v divoké přírodě a ten není nikdy na 100% 

. Na levé straně má paroží 5 výsad, na pravé 3. Pokud bude zájem, přidám fotku. Počasí ideální ( na začátku pobytu sice 10 st. C a prška, během dvou dnů však -20 st. C mrazy a sníh). Bylo to pak doslova safari ohledně množství zvěře a konečně se mi podařilo i několik losů natočit na kameru
   . Na levé straně má paroží 5 výsad, na pravé 3. Pokud bude zájem, přidám fotku. Počasí ideální ( na začátku pobytu sice 10 st. C a prška, během dvou dnů však -20 st. C mrazy a sníh). Bylo to pak doslova safari ohledně množství zvěře a konečně se mi podařilo i několik losů natočit na kameru